William Martin forlænger sin kontrakt med tre år

03.07.2024 08:56

Den unge angrebskomet fra Akademiets U17-hold har sat sin underskrift på en treårig forlængel-se med Akademiet i en rolle, hvor han også er mere med omkring førsteholdet.

William Martin har haft en særdeles flot sæson i de blå og hvide striber, hvor han sammen med sit hold i stor stil vandt U17-Ligaen, og hvor han på bare 20 kampe scorede 38 mål, hvilket gør ham til den mest scorende spiller i ligaens historie. I går viste han også sine kvaliteter for førsteholdet, hvor han i en halvleg scorede to mål i træningskampen mod B93.

Nu har den 17-årige offensivspiller valgt at den stribede rejse skal fortsætte, da han sammen med klubben er blevet enige om en treårig forlængelse af sin nuværende kontrakt.

- I bund og grund er det fordi, at vi i forvejen er ved at gøre vejen korte fra Akademiet til førsteholdet, og derfor er det også en stor glæde, at vi kan fastholde en spiller, der har udmærket sig i den grad, som William har gjort, i mange år fremover, siger Troels Bech, der er sportsdirektør i klubben.  

William vil fortsat være tilknyttet Akademiet, men vil også bruge mere tid med førsteholdet, så han også bliver matchet på en højere hylde.

- Det her giver mening for min udvikling lige nu

William hoppede allerede i den stribede trøje som U11-spiller, hvor han kom til fra Øens Hold-klubben, Brændekilde-Bellinge Boldklub, og derfor betyder det også meget for den unge gut, at han får en større mulighed for at udvikle sig i sine vante rammer:

- Jeg vælger OB, fordi jeg har trygge forhold her. Jeg har spillet her siden U11, og det gør det lidt ekstra specielt, at jeg kan tage et stort skridt her, siger William Martin og fortsætter:

- Det er en god mulighed for mig, hvor jeg kan træne med stort set hver dag og prøve et andet niveau, end jeg kan på U19. Og det giver også en bedre mulighed for, at jeg måske kan få nogle minutter på banen, som jeg allerede var tæt på i sidste sæson. Det her giver mening for min udvikling lige nu.

Og når man spørger det unge talent, om det har givet mere blod på tanden efter gårsdagens præstation med førsteholdet, så er svaret meget klart:

- Det var stort, at jeg i går kunne vise mig frem på senior. Der er meget snak om, at jeg kun har kunne score meget på U17 og U19, så det var fint, at jeg kunne bevise mig på et højere niveau. Det giver mig noget selvtillid og lyst til at yde endnu mere.

Udover at spille i striber, finder man også ofte William på de irske landsholdsudtagelser, da han de seneste år har repræsenteret Irlands U17-landshold, hvor han har nogle af sine rødder.

Kontrakten mellem William Martin og OB løber frem til sommeren 2027.