Bashkim Kadrii stopper i OB

18.06.2024 09:59

Siden 2010 har Bashkim Kadrii over flere omgange optrådt i landets smukkeste striber, men nu udløber hans kontrakt, og han stopper i OB som spiller. Der er dog dialog om andre muligheder, hvor han fortsat kan hjælpe klubben.

278 kampe og 64 mål har placeret Bashkim Kadrii i de stribede historiebøger, hvor han har spillet 12. flest førsteholdskampe og er på en 7. plads på klubbens alltime-topscorerliste. Denne statistik udbygges dog ikke mere, da Bashkim Kadrii stopper som spiller i OB ved kontraktudløb denne sommer.

- Selvom Bashkim er vokset op i hovedstaden, så bløder han uden tvivl stribet blod. Han har alle dage været en enestående ambassadør for klubben, og hans betydning for OB har om muligt været langt større, end de fleste tænker. Der er ingen tvivl om, at hans kompetencer kan bringe ham langt i andre sammenhænge, og derfor drøfter vi også muligheden for, at han fortsat kan hjælpe OB i en anden rolle. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke, uanset hvor fremtiden måtte bringe ham hen, siger Troels Bech, der er sportschef i OB.

Bashkim Kadriis betydning uden for banen er også blevet understreget af, at han to gange har fået overrakt Lands Mindepokalen, der gives til en førsteholdsspiller, der i særlig grad har udmærket sig til gavn for klubbens omdømme.

- Jeg har mødt nogle helt fantastiske mennesker
Bashkim spillede sin første kamp for striberne i 2010 og har repræsenteret klubben i 10 forskellige sæsoner, hvor det er lykkedes ham at få bolden i nettet i dem alle. Første gang repræsenterede han klubben fra 2010 til 2014, hvor han kom fra B.93, og igen fra 2018-2020 hvor han i mellemtiden repræsenterede F. C. København, Minnesota United FC og Randers FC, inden han vendte tilbage til Odense i 2021 efter endnu et kort ophold i udlandet. 

- Jeg vil gerne takke klubben og fansene for at give mig muligheden for at spille i en stor og traditionsrig klub, som OB er. Jeg kom hertil som helt ung, og gennem tre forskellige perioder i mit liv har jeg repræsenteret byen og øen. Jeg har mødt nogle helt fantastiske mennesker omkring klubben, jeg har haft nogle gode holdkammerater, og jeg føler, at jeg har bidraget til at skubbe klubben i den rigtige retning, siger Bashkim Kadrii, inden han fortsætter:

- Det er vemodigt at skulle sætte et punktum for min tid i OB’s spillertrøje, men jeg er også meget afklaret omkring det hele. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel i mit liv, og der føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt.

Udover Bashkim Kadrii har vi inden sæsonens første træning den 24. juni sagt farvel til Hans Christian Bernat, Magnus Nielsen, Tom Trybull, Filip Helander og Sven Köhler.

For Bashkim Kadrii blev det til 278 kampe, 64 mål og en masse fantastiske oplevelser i den stribede trøje.