Kristian Mørch: Dominerende er nok det ord, der beskriver det hele bedst.

15.06.2024 16:30

Ally Clark, Gia Vicari og Kelsey Hill var med til at sikre, at vi kunne gå fra banen med en sikker 3-0 sejr og en ordentlig afslutning på Gjensidige Kvalifikationsligaen. Det endte som bekendt med en oprykning, og på trods af at denne allerede var sikret før dagens kamp, så var det en tilfreds Kristian Mørch, der så sit hold vinde sikkert.

‎ Det blev til endnu en sejr, og den ottende ud af ti mulige i denne sæson og den femte ud af fem mulige på hjemmebane. Denne gang var det FC Thy Thisted, der blev sendt hjem med et 3-0 nederlag, og ikke overraskende var cheftræner Kristian Mørch ganske tilfreds med resultatet og kampen.

- Jeg er meget tilfreds med kampen og spillernes indsats og deres tilgang til kampen. Man kunne godt frygte af flere grunde, at det ville blive en flad kamp, men spillerne kørte på i dag. Vi lykkedes med at spille med hurtigt rundt om deres bagkæde på 5 og komme bagom dem imponerende mange gange i forhold til hvor lavt de står i store dele af kampen.

Set over hele foråret, så er Kristian Mørch også mere end tilfreds med det han har set og det holdet har opnået.

- Det er gået lidt bedre end forventet. Da vi først var halvvejs i Gjensidige Kvalifikationsligaen kunne jeg godt se hvor det pegede hen ad, men at vi har formået at løfte os så meget i de afsluttende kampe, det er jeg imponeret over.

- Dominerende er nok det ord, der beskriver det hele bedst, og det er nok også den bedste følelse. Vi har været kontrol og formået at dominere på vores præmisser i størstedelen af de fleste kampe.

Dominerende er også et passende ord at bruge, når man kigger på stillingen i Gjensidige Kvindeliga. Otte sejre ud af ti mulige, tre mål lukket ind i ti kampe og med 27 scorede mål var man med længder det hold der scorede flest mål. Man vil derfor også mene, at det tegner lyst for fremtiden, når den efter sommerferien står på Gjensidige Kvindeliga. Det er cheftræneren også enig, som dog mener, at der er mange ubekendte faktorer man ikke kan tage højde for.

- Mavefornemmelsen om fremtiden er god. Vi har dog også haft den ambition at vi spille på en måde, der skal kunne fungere i ligaen og så må vi jo se om det kan efter sommerferien. Dog skal man huske, at man ved aldrig noget før man står der og holdet kan altid blive justeret og optimeret - det samme kan man sige om modstanderne, vi ved ikke hvor de står efter sommerferien, det kan vi ikke kontrollere. 

Kristian Mørch har stået i spidsen for OB i 10 kampe og har et pointsnit på 2,6 pr. kamp. Næste kamp bliver i august, når den står på Gjensidige Kvindeliga.