Vi lancerer ny junior fanklub: De Unge Striber

04.06.2024 09:01

Med vores junior fanklub, De Unge Striber, skaber vi et nyt tilbud og fede oplevelser for de yngste striber, samtidigt med at vi bringer dem endnu tættere på klubben. Det gælder både på lægterne, i Faxe Kondi Familiezone og til særlige events uden for kampdage i løbet af sæsonen.

Vi har længe haft forrygende opbakning på lægterne fra både voksne, unge og børn. Nu kommer der et særligt fokus på fede oplevelser og aktiviteter for de helt unge striber, der inviteres med i OB-fællesskabet i vores nye junior fanklub.

- Det er vigtigt for os at være mere for de mange unge striber, der følger OB på tribunerne, på gaden og digitalt, så vi kan få dem inkluderet bedre i det unikke fællesskab, vi har i OB. Derfor lancerer vi nu De Unge Striber i håb om at kunne bringe vores yngste fans endnu tættere på klubben, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB. 

Vi får hjælp af OB’s officielle fanklub De Stribede til at sikre den bedst mulige integration i fællesskabet for De Unge Striber. De Stribede vil på kampdage blandt andet stå for aktiviteterne i Faxe Kondi Familiezone og på Sparekassen Danmark Tribunen.   

Et medlemskab i De Unge Striber giver fri adgang til alle OB’s og OB Q’s hjemmekampe på Nature Energy Park, en fed velkomstgave og flere events på og uden for kampdage, hvor De Unge Striber kommer helt tæt på OB’s førsteholdsspillere. 

Samtidig vil man have mulighed for at gå med på banen til holdenes hjemmekampe.

Hvad inkluderer et medlemskab i De Unge Striber?

• Fri adgang til alle OB’s og OB Q’s hjemmekampe på Nature Energy Park • Invitation til events på og uden for kampdage • En fed velkomstgave ved sæsonstart • Mulighed for at gå med førsteholdsspillerne på banen til hjemmekampe

Du kan blive medlem af De Unge Striber, hvis du er under 14 år gammel ved indmeldelse. Et medlemskab koster 59kr. pr. måned og er en abonnementsordning. Bindingsperioden er seks måneder.

Du bliver medlem ved at købe et sæsonkort eller abonnement til under 14 år her
Hvis du allerede har et børnesæsonkort eller abonnement, er du automatisk medlem af De Unge Striber.

Ved køb af abonnement til De Unge Striber i juni 2024 afkræves først betaling fra juli 2024.