Mandag mødes spillerne til sæsonens første træning

20.06.2024 10:54

Mandag kl. 10.45 kan stribede fans få associationer til Økodag, da spillertruppen her vender tilbage til græsset på træningsbanen i Ådalen.

Nysgerrige fans kan mandag se flere nye ansigter på træningsbanen, da blandt andre vores nye transitionstræner, Thomas Skou Juul Jensen, for første gang vil være på banen med førsteholdstruppen. Han vil tage sig af de yngste spillere i truppen, såsom Marcus McCoy, Julius Berthel Askou Harvey, Elias Hansborg-Sørensen og Nikolaj Juul-Sandberg, der alle er rykket op i førsteholdstruppen denne sommer.

De første par træningsdage vil hovedsageligt gå med fysiske tests, så der er helt styr på truppens form.

Dernæst starter de taktiske forberedelser, og i den forbindelse er der planlagt tre træningskampe inden sæsonpremieren mod Esbjerg fB den 20. juli:

  •         Tirsdag den 2. juli kl. 13.00: OB – B.93, Ådalen
  •         Lørdag den 6. juli kl. 13.00: OB – AaB, Ådalen
  •         Lørdag den 13. juli kl. 13.00: Vejle Boldklub – OB, VB Parken

Til kampene i Odense er der gratis adgang, og der arbejdes også på, at kampene vil blive livestreamet. Den sidste træningskamp er blevet flyttet til Vejle, hvor den desværre vil være lukket for tilskuere og medier.

Hvis du vil være sikret adgang til alle stribede fodboldkampe i Odense, så vil et sæsonkort være en rigtig god ide. Det kan du få fingrene i lige her.