Nicklas Mouritsen sælges til B.93

28.06.2024 10:59

Vi er blevet enige med B.93 om et salg af Nicklas Mouritsen, så venstrebacken med omgående virkning vender retur til sin barndomsklub.

Nicklas Mouritsen skiftede sidste sommer fra FC Helsingør til OB, men vi er nu blevet enige med B.93 om et salg af spilleren, så Nicklas Mouritsen vender retur mod København.

- I lyset af vores numerisk store trupstørrelse - og med udsigten til en begrænset mængde spilletid for Nicklas - har vi valgt at takke ja til købstilbuddet fra B.93. Det er en spændende mulighed for ham, og det er samtidigt en fin handel for os, da vi i forvejen er godt dækket ind på de positioner, Nicklas dækker, siger Troels Bech, der er sportsdirektør i OB.

 - Nicklas har altid opført sig professionelt og udført sit arbejde for OB med stor arbejdsiver. Så vi siger tak for denne gang og ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden, fortsætter Troels Bech.

Nicklas Mouritsen vender hjem til barndomsklubben

I B.93 kommer Nicklas Mouritsen til at blive holdkammerat med sin lillebror, Mikkel Mouritz, der allerede har spillet mere end 200 kampe for københavnerklubben.

- Det er et skifte, jeg er meget taknemmelig for. Jeg ville gerne hjem til familien og vennerne i København, så jeg er lettet over, at OB var med på den. Nu skal jeg spille på hold med brormand, hvilket bliver specielt for mig og min familie, da det ikke er noget, vi har prøvet før, siger Nicklas Mouritsen.

I OB nåede Nicklas 25 førsteholdskampe, og han sætter selv stor pris på tiden i den stribede trøje.

- Det sluttede ikke, som vi havde håbet, men tiden i OB har været fantastisk. Jeg har følt mig velkommen fra dag et, så alt i alt har det været en dejlig oplevelse. Jeg har ikke nogen dårlige ord at sætte på klubben. Den er helt fantastisk med rigtig mange gode mennesker, siger venstrebacken.

- Fansene er høj klasse. Den støtte, der har været gennem en tung sæson, har været ubeskrivelig vigtig for os. Det har også betydet meget for mig, at der var så mange, der bakkede os op i de svære tider. Jeg ønsker og håber alt det bedste for hele klubben og byen. I mine øjne er det en superligaklub, og jeg tror også, de snart er tilbage i det fine selskab, slutter Nicklas Mouritsen.

Nicklas Mouritsen vender dermed tilbage til klubben, hvor han spillede som ungdomsspiller, og hvor han allerede som 16-årig debuterede på førsteholdet i 2. division.