Nikolaj Juul-Sandberg bliver førsteholdsspiller

20.06.2024 07:19

Når spillerne mandag vender tilbage fra sommerferien, er Nikolaj Juul-Sandberg et af de nye – men velkendte – ansigter, da han rykkes op fra U19-truppen til førsteholdstruppen.

Ungdomslandsholdsspilleren Nikolaj Juul-Sandberg er ny mand i førsteholdstruppen, da han rykkes op fra Akademiet. 

- Jeg er rigtig glad, og jeg er også stolt. Det er en stor drøm for mig, og jeg er rigtig glad for, at jeg allerede som andenårs U19-spiller rykkes op. Der er lidt mere ansvar på mig selv, og det er selvfølgelig fedt, og det bliver godt for min hverdag og min udvikling. Nu er jeg en del af truppen på lige fod med alle, så jeg skal gøre mig fortjent til at være aktuel til truppen og få spilletid, siger Nikolaj Juul-Sandberg. 

- Allerede fra første øjekast kunne man se den aura, der er omkring ham  

Nikolaj Juul-Sandberg kom til OB fra Øens Hold-klubben Middelfart G & BK, og siden da har han udviklet sig gevaldigt. Han er derfor en spiller, som Akademichef, Tonny Hermansen, ser et rigtig stort potentiale i: 

- Han kom hertil fra Middelfart som U14-spiller, og allerede fra første øjekast kunne man se den aura, der er omkring ham. Han er en spiller, som har den DNA, vi søger, for han er hjælpsom, hårdtarbejdende, og en man kan stole på - og så er han en rigtig dygtig fodboldspiller. Så jeg forventer mig rigtig meget af Nikolaj, siger Tonny Hermansen, inden han fortsætter:  

- Jeg er sikker på, at han vil kunne bidrage rigtig meget til den kultur og den DNA, vi gerne vil have, og den måde vi gerne vil spille på. Han er årgang 2006 – samme årgang som Slotsager – så det er rigtig fint, at vi også signalerer her i OB, at vi har mod til at vise, at de unge mennesker, der bliver arbejdet med på Akademiet, får muligheden – også tidligere end normalt. 

- Konkurrencen omkring positionerne bliver større  

Nu skal Nikolaj Juul-Sandberg konkurrere om en plads på midtbanen i førsteholdstruppen, og her er rekrutteringschef Jimmi Nagel Jacobsen spændt på at se ham i aktion: 

- Der kommer en ung, veluddannet spiller op fra vores akademi. Udover et godt talent, så kommer han med masser af sult og ærgerrighed og en lyst til at konkurrere, så det glæder vi os til at se. Nikolaj er en interessant spiller, så vi glæder os til at følge ham gennem træningerne, siger Jimmi Nagel Jacobsen, der også mener, at Nikolaj vil påvirke den resterende del af truppen: 

- Det er altid sådan, at når der kommer nye spillere ind i en trup, så giver det nogle nye vinde. Det er ofte sådan, at konkurrencen omkring positionerne bliver større, og det betyder, at alle er med til at forholde sig til den nye konkurrencesituation, og det giver somme tider en god dynamik. 

Mandag den 24. juni er spillerne tilbage fra sommerferien, og her vil Nikolaj Juul-Sandberg også være med for en stund, inden han kortvarigt skal tilbage på studiet, når han bliver student den 26. juni.