OB søger freelance videofotograf til kampdage

07.06.2024 08:46

OB’s hjemmekampe samler uge efter uge mange tusinde stribede fans, og for at skabe en endnu bedre stadionoplevelse søger vi nu en freelance videofotograf.

I vinters blev vores storskærmsudstyr opgraderet, så vi kan give en endnu bedre fanoplevelse, når man er på Nature Energy Park. Det har medført nye muligheder for faninddragelse før, under og efter kampen, og derfor søger vi nu en eller flere videofotografer, der kan bidrage til dette. 

Vi søger en videofotograf, der på kampdage skal hjælpe til at dyrke fællesskabet på Nature Energy Park ved at fange de mange “fan-moments” på tribunerne, som deles på storskærmene. Derudover vil du deltage i afviklingen af kampen, når du filmer spillere under opvarmning, på vej på banen, eller når der takkes for opbakningen efter kampen. Arbejdet vil være på kampdagen, hvor du bliver en del af vores dygtige og passionerede afviklingsteam.  

Hvem er du? 

Vi har ikke nogen forventning til uddannelse, da talent og passion kan betyde mere, men erfaring med at filme og betjene et kamera er et krav. Vi søger folk, der kan gå med en drøm om at arbejde professionelt med foto og video – eller som måske allerede gør det. Det er således en glimrende mulighed for et spændende studiejob, der også pynter på CV’et. 

Så hvis du har et kreativt blik for, hvordan stemningen på tribunerne bedst vises, og du kan være til rådighed til hjemmekampene på Nature Energy Park, så hører vi meget gerne fra dig.  

Arbejdet er timelønnet, og lønnen aftales efter kvalifikationer.