Frederik Donslund skriver kontrakt med Akademiet

30.05.2024 08:34

Den 15-årige målmand, Frederik Donslund, der har spillet i OB lige siden han var helt lille, har underskrevet sin første aftale med Akademiet, så han kan beholde målmandshandskerne på i Ådalen de næste tre år.

Akademiet er i rivende udvikling, og hver dag springer nye talenter ud i Ådalen. Derfor er det også med stor glæde, at vi nu har underskrevet en kontrakt med den unge målmand, Frederik Donslund. 

- Vi er sindssygt glade for, at vi endnu engang kan skrive kontrakt med en målmand fra vores eget Akademi - og med en dreng der kun har spillet i OB. Han er kommet hele vejen fra amatørafdelingen og har arbejdet sig op, siger akademichef Tonny Hermansen og fortsætter: 

- Han er et eksempel på et utrolig flot arbejde fra vores målmandstrænere. Han er en sindssyg dygtig målmand, så derfor er det helt naturligt, at vi skriver kontrakt med ham nu.  

- Han yder altid 120 procent 

Philip Jæger Henriksen er målmandstræner på Akademiet, og han er også glad for, at det er faldet på plads med en kontrakt til en målmand, der altid giver alt – både på og udenfor banen.  

- Frederik en redningsstærk målmand, som klart har sin X-factor indenfor redningsspillet. Han yder altid 120% på og udenfor banen, og han er altid klar på at gå imod de udfordringer, han møder. Han er glad og seriøs, og så fylder hans personlighed godt i omklædningsrummet og rundt omkring i klubben, siger Philip Jæger Henriksen. 

- Der er meget udviklingspotentiale i Frederik, og vi ved også, hvor han skal lægge på for at kunne tage de næste steps for at udfolde sit potentiale, fortsætter Philip.  

En glad og stolt ung målmand 

Frederik Donslund spiller til daglig på det stribede U15-hold, der slås med i toppen af ligaen, og nu kan han se frem til, at den rejse fortsætter på de ældre årgange af Akademiet:  

- Jeg er utrolig glad for det, og det er megafedt, at jeg nu har skrevet under på min første kontrakt. Jeg håber, at jeg en dag kan blive professionel fodboldspiller. Jeg synes, det betyder meget, at det lige er OB, jeg skriver den første kontrakt med. Jeg har altid spillet her, og klubben betyder også meget for mig. Det, synes jeg, er stort, siger Frederik Donslund og fortsætter: 

- Jeg er den eneste i truppen, der altid har spillet i OB, og derfor er jeg stolt over at kunne gå hele vejen. Jeg er også glad for, at der i førsteholdstruppen har været mange målmænd fra Akademiet, og det giver mig troen på, at jeg en dag kan komme derop, når nu jeg har taget et stort skridt på vejen.  

Frederiks kontrakt i OB løber frem til sommeren 2027.