Magnus Dalager på treårig kontrakt med Akademiet

24.05.2024 08:15

I sidste uge skrev Akademiet kontrakt med odenseanske Magnus Dalager, der med sin gode form, vilje og udvikling passer godt ind i vores DNA og måde at spille fodbold på.

15-årige Magnus Dalager er født og opvokset i Odense, hvor han har spillet fodbold i Dalum IF, siden han var fire år. Magnus har spillet i OB siden U13, og derfor er kontrakten også en drøm, der er gået i opfyldelse for højrebacken:

- Jeg er selvfølgelig meget stolt. Det har været en drøm, siden jeg startede med at spille fodbold - eller i hvert fald - siden jeg fik en større forståelse af hvad det var, siger Magnus Dalager.

Det bliver aldrig hverdag at skrive kontrakt med akademispillere

Også Akademichef, Tonny Hermansen, er begejstret for kontrakten med den unge akademispiller: 

- Vi er sindssygt glade for at skrive kontrakt med Magnus. Det er en festdag for Akademiet, når vi skriver kontrakt med en akademispiller – det bliver aldrig hverdag. Det skal altid være en festdag og noget særligt. Det betyder jo noget for ham, familien, os og vores sponsorer, siger Tonny Hermansen. 

Et godt fit til OB Akademi

Med sin gode form, vilje og store udvikling passer Magnus godt ind hos OB: 

- Magnus passer godt ind i OB, fordi han er en spiller, der har den fysiske DNA, vi gerne vil have. Han arbejder rigtig fint både til træning og kamp, hvor han har et udtryk af, at han gerne vil vinde. Han er i god form og har en stil, som passer rigtig fint til os, fordi han har det her udtryk og dejlige vilje, siger Akademichefen. 

- Han er også en spiller, der har udviklet sig rigtig meget på det seneste. Magnus har ikke været en del af DBU U15-regi, så han er et godt eksempel på, at bare fordi man ikke lige er i DBU-regi, så kan vi godt synes at han er en dygtig spiller, fortsætter Tonny Hermansen. 

Kontrakten giver udviklingsmuligheder

Magnus Dalager skal nu op og kæmpe med i en U17-trup, der lige har vundet danmarksmesterskabet, og derfor er der stor konkurrence og udviklingspotentiale: 

U17-holdet er nogle spillere med stor konkurrence. Og Magnus skal fortsætte sin udvikling inden for det tekniske og taktiske og lære, at man ikke altid starter inde. Men det er jeg sikker på, at vi kan lære ham på tre år, slutter Tonny Hermansen.

Kontrakten mellem Magnus Dalager og OB løber frem til den 30. juni 2027.