OB siger farvel til Björn Wesström

27.05.2024 07:02

OB afskediger fodbolddirektør Björn Wesström med omgående virkning. Den nye sportsdirektør præsenteres på pressemøde senere i dag.

Der er brug for en ny profil til at stå i spidsen for den sportslige ledelse af OB efter lørdagens nedrykning til Nordic Bet-Ligaen. Derfor har klubben valgt at afskedige fodbolddirektør Björn Wesström, der fratræder sin stilling med omgående virkning.

- OB står foran en enormt vigtig periode. Vi har en klar ambition om at sikre en hurtig tilbagevenden til den bedste række, men det kommer ikke af sig selv. Det kommer til at kræve et ekstremt fokuseret arbejde af alle i klubben, og vi har vurderet, at der er brug for nye kræfter og en ny profil til at stå i spidsen for den sportslige afdeling, siger OB’s bestyrelsesformand, Niels Thorborg.

Rekordsalg
Björn Wesström kom til Odense Boldklub fra svenske AIK den 1. januar 2022. Han var undervejs med til bl.a. at sælge Yankuba Minteh til Newcastle United F.C. for et rekordstort beløb samt Emmanuel Sabbi til Le Havre, Mads Frøkjær-Jensen til Preston og Issam Jebali til japanske Gamba Osaka.

- Jeg vil gerne takke Björn for den indsats, han har ydet for OB, blandt andet har han som fodbolddirektør været medvirkende til at sikre Odense Sport & Event det bedste regnskab i koncernens historie, siger Niels Thorborg.

Ønsker alt det bedste for OB
Björn Wesström er lige som alle andre i OB berørt af nedrykningen og ønsker trods afskedigelsen alt det bedste for klubben.

- Jeg er som mange andre ked af nedrykningen, men det skal ikke skygge for, at jeg har haft to et halvt spændende, udfordrende og langt hen ad vejen gode år her i OB. Jeg er enig i, at det er bedst for begge parter, at vores veje skilles, og jeg ønsker klubben alt det bedste i fremtiden, siger Björn Wesström.

Præsenterer ny sportsdirektør i eftermiddag
Hvem, der skal afløse Björn Wesström, bliver offentliggjort i eftermiddag, når klubben præsenterer sin nye sportsdirektør på et pressemøde kl. 15.00 på Nature Energy Park.