Solidt hovedstødsmål sikrede 3 point

04.05.2024 12:00

Det var nummer 1 mod nummer 2, da vi i dag tørnede sammen med B.93 på hjemmebane. At der var tale om en intens topkamp, kunne man se allerede fra starten af kampen. Begge hold havde i længere perioder svært ved at sætte den afgørende sidste aflevering, og der var ingen, der rigtigt formåede at dominere på den sidste tredjedel af banen.

Derfor var det heller ikke noget overraskende, at de største chancer, der kom i denne kamps første halve time, kom efter boldtab eller gennem opportunistiske langskudsforsøg.

Den største chance faldt dog efter 30 minutter, hvor Dikte Bang havde en gylden mulighed for at bringe OB Q foran, men hendes forsøg blev reddet af B.93. Dernæst fulgte et dødvande, hvor begge hold forsøgte at tage teten i kampen.

Kort før pausen kunne Dikte Bang dog heade os foran. Et hovedstød, der bedst kan beskrives som en klinisk header, hvor B.93s keeper måtte stå og se på.

Anden halvleg var igen en tæt affære, hvor begge hold kæmpede med at komme frem til de helt store chancer. Der var generelt meget flot spil på midten af banen, men den sidste chanceskabende aflevering udeblev dog. Med andre ord var det en chancefattig affære, men en intens en af slagsen.

Trods de få chancer steg intensiteten på banen, og det var tydeligt, at B.93 ikke var tilfreds med at gå fra banen uden point.

10 minutter før tid blev bolden faktisk sat i nettet til 2-0 af Rylan Childers, men en offside-kendelse som OB Q-bænken var meget imod. 60 sekunder senere var bolden igen i B.93s mål, og der blev endnu engang dømt offside. Denne kendelse fik også OB Q-bænken op igen.

Dog betød de 2 offside-mål ikke det store for pointhøsten; det blev til 3 point. Dermed er vi alene i front i Gjensidige Kvalifikationsligaen. I næste uge kan vi spille os ufattelig tæt på oprykning, hvis vi vinder over AaB, og resten af ligaens resultater flasker sig.