25.05.2024 12:00

Der var rigeligt med tilskuere, temperaturen var lige tilpas, og humøret var helt i top, da vi i dag tog imod Næstved HG. Ét point ville sikre en oprykning, men det var allerede meldt ud af trænerstaben, at man selvfølgelig gik efter 3 point. I jagten på dette var der flere taktiske til- og fravalg, blandt andet valgte man at spille med kun én defensiv midtbane, men til gengæld 5 offensive spillere.

‎Det var fra starten en kamp, der bølgede frem og tilbage, og hvor begge hold havde svært ved at tage teten.

Trods de offensive valg tilfaldt den første chance Næstved HG, da de efter 15 minutter var tæt på at kunne bringe sig foran 1-0.

Efter 25 minutter kunne Anna Krog fortsætte de fine takter fra sidste weekend og bringe os foran 1-0. Målet kom efter et hjørnespark, hvor Anna Krog havde sidste fod på bolden. Dermed var kursen sat mod Gjensidige Kvindeligaen – en kurs der blev yderligere forstærket, da man 80 sekunder senere kunne gøre det til 2-0 ved Dikte Bang.

Trods stolpeskud, stærke redninger af Næstveds målmand og optræk til mere, så blev der ikke scoret mere i første halvleg. Heller ikke Næstved HG havde held til at sammensætte et angreb, der blev til farlige chancer.

Anden halvleg var knapt nok fløjtet op, før Dikte Bang cementerede vores dominans og scorede til 3-0.

Generelt var udtrykket i anden halvleg præget af en tung dominans fra vores side. Selv efter en trippel-indskiftning formåede vi fortsat at trykke Næstved i bund, og belønningen for dette kom efter 63 minutter, da Louise Wadstrøm kunne gøre det til 4-0.

Næstved HG lagde sig dog ikke ned, og blot få minutter efter Louise Wadstrøms scoring kunne de reducere til 4-1 efter en veludført kontra.

Efter Næstveds reducering faldt kampen i tempo, og begge hold kæmpede med at få spillet til at fungere. Dog fandt vi rytmen igen med ti minutter igen, da først Zoe Hasenauer kunne gøre det til 5-1, og to minutter senere kunne Dikte Bang gøre det til 6-1 og dermed score sit første hattrick i OB Q-trøjen.

Der blev ikke scoret flere mål i dagens kamp. Dermed sikrer vi os oprykningen til Gjensidige Kvindeligaen efter, at vi rykkede ned i 2018.