Vær med til årets sidste hjemmebanekamp

14.05.2024 11:59

Når vi søndag møder Randers FC, er det sæsonens sidste mulighed for at være en del af det stribede fællesskab til en hjemmebanekamp. Derfor byder Nature Energy Park på høj fodboldstemning og masser af aktiviteter i fanzonerne og på banen allerede inden kampstart, så vi i fællesskab kan stå tæt sammen om klubben.

Vi håber på at se mange stribede fans fortsætte sæsonens store opbakning og gode stemning, så vi sammen kan bakke op om byen og klubben.

Derfor vil der til sæsonens sidste hjemmebanekamp være masser af aktiviteter og høj stemning på Nature Energy Park allerede inden kampen mod Randers FC fløjtes i gang kl. 14.00. 

Mal dit eget flag

I Faxe Kondi Familiezone varmer dagens kampsponsor, Sparekassen Danmark, op til kamp med flagworkshop, så børn og voksne kan være en del af tribunefællesskabet med hjemmelavede blå-hvide flag. Du kan være med til at male flag mellem kl.12.00-14.00.

Energi Fyn Cup

Vi holder også det årlige Energi Fyn Cup, hvor over 250 fynske fodboldpiger og -drenge fra Øens Hold-klubber sætter fuld fart på plænen fra kl.10.30. Kampene dømmes af førsteholdsspillere fra OB Q, og efterfølgende er der autografskrivning samt konkurrencer med præmier fra Energi Fyn i Faxe Kondi Familiezonen. 

Rock i Albani Fanzone

Inden kampstart kan du også nyde tonerne fra det Odenseanske rockband Fräulein, som indtager Live Culture Scenen kl. 12.30-13.15. Her får du muligheden for at erklære din stribede kærlighed til tonerne af “Elske Dig For Evigt”.

Vær en del af det stribede fællesskab til årets sidste hjemmebanekamp.

Sammen for klubben. For byen. For altid.