22.03.2024 07:00

I morgen går det løs for første gang i 2024 på Nature Energy Park, når vi spiller sæsonens anden kamp i Gjensidige Kvalifikationsligaen. Der er tale om en vaskeægte provinsklassiker når modstanderen er de bolsjestribede fra Aalborg, AaB.

Det er blevet til flere årlige opgør mellem os og AaB, og selvom den seneste OB Q-sejr er tilbage i 2021, så har de seneste mange opgør budt på uafgjort og 1-målsnederlag. Der er derfor lagt i ovnen til en tæt kamp på Nature Energy Park.

At vi er tilbage i vante rammer på Nature Energy Park er også noget som behager Ajla Habibovic, der ser frem til at spille på hjemmebane igen.

- Det er altid fedt at spille på hjemmebane. Vi ved, hvad vi møder op til, og vi at vi møder op til gode forhold. Det betyder, at kampforberedelsen kan blive med færre udsving. Fodboldmæssigt er det en større oplevelse at spille på Nature Energy Park, sammenlignet med mange af de andre stadions og baner vi skal ud på. 

Hvor AaB kom godt fra start med en sikker 4-0-sejr over Østerbro IF, så blev det kun til 1-1 mod B.93 for vores vedkommende. Og selvom at AaB har fået en god første kamp, så mener Ajla, dog at vi ikke skal fokusere for meget på det.

- Selvom AaB kommer med en sejr i baghånden, så skal vi ikke ryste på hånden. Vi skal gå på banen og spille vores spil. Det har vi vist i opstarten, at det er det bedste, og det er det, vi skal gå efter. Det samme gælder også for mit eget vedkommende. Min rolle bliver ikke ændret, jeg skal stadig forsøge at være målfarlig, skabe chancer og gøre mine medspillere bedre.

- Vi ved, at AaB kommer med gode spillere og kommer fra en fin start med en 4-0-sejr over Østerbro. Vi forventer, det bliver en svær og tæt kamp, men vi går selvfølgelig efter at få alle tre point på hjemmebanen.

Og hvorfor bliver det så til tre point på hjemmebane?

- Jeg tror meget på den spillestil, vi har arbejdet på at optimere under Kristian, og derfor tror jeg også på, at vi kan få tre point i weekenden, men det kræver, at vi holder fokus, afslutter Ajla Habibovic 


Du kan stadig nå at få billetter til weekendens kamp på www.ob.dk/billet. Har du sæsonkort, så giver det selvfølgelig også gratis adgang til kampen.