I morgen spiller OB på udebane på Nature Energy Park

01.04.2024 07:03

Grundet manglende sejre på hjemmebane i denne sæson, tager klubben nu alternative midler i brug og vender kampen mod Vejle Boldklub i morgen om til at være udekamp.

Mange stribede fans har i denne sæson måtte tage skuffet hjem, når de har besøgt Nature Energy Park. Kun tre point er det blevet til, og vi skal helt tilbage til den 26. maj 2023 for at finde vores seneste sejr på hjemmebane. Heldigvis er det gået meget bedre på udebane, hvor vi har leveret en flot indsats og hentet seks sejre, tre uafgjorte og kun to nederlag. Dermed havde vi ligget godt med i toppen, hvis det kun var de kampe, der talte.

- Det er klart, at hjemmebanestatistikken slet ikke er optimal - vi har ikke levet optil vores forventninger, selvom opbakningen hos dem ude på tribunerne i den grad har været god, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i klubben, inden han fortsætter:

- Vi søger hele tiden efter nye løsninger for at forbedre mulighederne for at vinde hjemme i Odense, og i morgen prøver vi noget helt nyt i jagten på den vigtige sejr. Vi har nemlig besluttet os for, at vi i stedet vil gribe kampen an, som var det en udekamp, og derfor har vi sammen med den kommercielle afdeling arbejdet på, hvordan vi bedst muligt kan gøre dette.

Nature Energy Park bliver omdannet til landets største udebaneafsnit
Der skal laves en del ting om, når man forvandler sin hjemmebane til udebane, og i første omgang forsøgte vi at tilbyde Vejle Boldklub, at vi kunne flytte kampen over til dem men desværre uden held.

- Da jeg modtog ønsket fra Björn og Søren tog jeg straks kontakt til Vejle Boldklub i håb om, at vi kunne flytte kampen til Nørreskoven, men det ønskede Vejle ikke, da de meget hellere ville spille kampen på Nature Energy Park, fortæller klubbens kommercielle chef, Jack Jørgensen.

- Derfor traf vi en hurtig beslutning om at gøre vores normale hjemmebane til vores udebane i morgen.

Rent praktisk betyder ændringen blandt andet, at vi stiller op i vores sorte udebanetrøje, og at vi dropper de klassiske OB-sange i kampoptakten – ja selv scoringsmelodien vil være en anden, end den vi husker. Vi har også valgt at bytte omklædningsrum, ligesom Katten Victor også holder en ekstra fridag.

- Vi ser også helt nye muligheder i kampen, da det giver os chancen for at sætte en ny rekord med flest udebanetilskuere til en 3F Superligakamp. Vi har derfor helt ekstraordinært inddraget alle tribuner på stadion til udebaneafsnit, hvor det kun er ståpladssektionen på Sparekassen Danmark tribunen, der er til Vejle-fans, fortsætter Jack Jørgensen.

- Det kommer til at ligne en stribet away-tur i stil med, hvad vi oplevede, da vi indtog Brøndby Stadion til Pokalfinalen i 2022.

- Det bliver helt vildt at spille foran så mange udebanefans
Også i spillertruppen er der stor opbakning til det nye forsøg, og man ser frem til at gøre alt for at hente endnu en udebanesejr.

- Det bliver helt vildt og, jeg glæder mig til at spille foran så mange stribede fans på udebane. Jeg synes, at det er helt genialt at vi prøver noget helt nyt for at bryde forbandelsen, så det kan jeg kun bakke op om, udtaler Tobias Slotsager.

Tag din stribede udebanetrøje på!
Vi glæder os til at se den fynske fodboldhær levere en flot indsats på lægterne, som de plejer, og vi håber på, at de vil tage godt imod det nye tiltage ved at tage udebanetrøje på til kampen. Har du ikke sådan en, så kan du til kampen spare 50% på trøjen i fanshoppen, som du finder i Albani Udebanefanzone bag udebanesektion B (Richard Møller Tribunen).

Normalvis arrangerer De Stribede bustur til udekampe, men da der aldrig har været kortere til at tage på away, er bussen aflyst, og vi opfordrer derfor til, at man hopper på cyklen eller tager med Letbanen, som kører lige til døren.

Har du endnu ikke sikret dig billet til det udvidede udebaneafsnit i Odense, så kan du gøre det her!