Thomas Johansen: Jeg synes, at vi var det bedre hold på dagen

24.03.2024 12:00

Weekenden bød på en vaskeægte provinsklassiker, da vi tørnede sammen med AaB. En kamp, der endte med en sikker 2-0 sejr og som derfor vakte stor glæde hos både trænerteam og spillerne.

At det blev til 3 point, er derfor også noget, som assistenttræner Thomas Johansen også er ganske tilfreds.

 - Jeg synes, at vi var det bedre hold på dagen. AaB havde nogle fornuftige offensive spillere, som vores forsvar lukkede ned for. Derudover var vi skarpe på nogle vigtige tidspunkter, hvilket gjorde det muligt for os at sikre sejren.

Om kampens forløb udtaler han:

- Vi havde kontrol gennem hele kampen i 90 minutter. I første halvleg havde vi fuldstændig styr på AAB's offensive spil. Vi spillede fornuftigt selv, men kom ikke til de helt store chancer. Ved pausen førte vi 2-0 takket være et par veludførte hjørnespark, fortæller Thomas Johansen og fortsætter

- I anden halvleg bølgede spillet lidt frem og tilbage, men vi havde chancerne for at lukke kampen helt. AAB forsøgte at jagte et mål, men blev ikke rigtig farlige.

- Jeg synes, at vores forsvarsspil så rigtig stærkt ud. Desuden var Rylan meget dominerende centralt på banen og styrede spillet. Ajla spillede også en flot kamp med mange gode aktioner og var skarp på vores dødbolde.

Ovenpå første rundes uafgjorte resultat mod B.93, var det også et tilfreds trænerteam, der var glade for at kunne vende tilbage til de vante sejrstoner fra efteråret. Og så var det også vigtigt at vinde på den ‘rigtige’ måde

- Det var ingen hemmelighed, at vi var skuffede over kun at få ét point i premieren, men det var heller ikke en katastrofe. Vi ønsker at vise os selv og omverdenen, at vi er et virkelig stærkt hold, hvilket vi beviste med denne sejr over et godt AaB-hold. Stemningen var god efter kampen.

Udover at give 3 point og en foreløbig førsteplads, så har sejren også en stor betydning for mentaliteten på holdet.

- Sejren kan bruges til meget. Sejre giver selvtillid og tro på vores evner. Vi skal have en vinderkultur, hvor vi kun er tilfredse med tre point. Desuden har sejren ført os til førstepladsen i rækken, som vi skal holde i de resterende otte kampe.

Kampen var den første på Nature Energy Park i 2024. Det var samtidig også første gang, at OB Q gjorde brug af de nye faciliteter - hvilket også blev taget positivt imod.

- Det var fantastisk at være tilbage på vores hjemmebane med de nye, lækre renoverede faciliteter. Der var god stemning blandt tilskuerne, der var mødt op, og det var dejligt med en god græsbane at spille på, afslutter Thomas Johansen.

Næste kamp er på lørdag, når vi drager til Næstved og spiller mod Næstved HG. Hvorvidt kampen streames ved vi ikke, men du kan tage med De Stribede på udebanetur til kampen.