Lad os sammen spille udebanekulissen op i højeste gear

14.10.2024 10:57

Fredag den 18. oktober kl. 18.30 gæster vi FC Roskilde, og endnu engang ruller De Stribede fanbusser afsted. Vi håber på at kunne fortsætte den fantastiske opbakning, vi har set i udebaneafsnittene i denne sæson.

Hold nu fast det har været svært at skelne mellem udebane- og hjemmebanefans i vores udekampe i denne sæson. Striberne har rejst landet tyndt med passion og larm, fyldt udebaneafsnittet til randen og stået som én stor, stribet mur. Det er netop det, der skaber ægte fodboldmagi - et storslået fællesskab, hvor vi står sammen, uanset om vi er på fynsk grund eller på fremmed græs. 

Fredag aften med gutterne og gutinderne - det lyder som en sejr i sig selv! Hop ombord, når De Stribede ruller mod Roskilde. Lad os sammen forvandle Roskilde Idrætspark til et fynsk festfyrværkeri. 

Her venter et topmotiveret FC Roskilde, da de netop har skiftet trænerteamet i løbet af   landskampspausen, så der er lagt op til et spændende opgør i NordicBet Ligaen. 

Hop ombord med De Stribede til Roskilde 

Hvis du kunne tænke dig at være en del af festkulissen, når vi gæster FC Roskilde, kan du sikre dig plads på bussen på De Stribedes hjemmeside. Du kan læse mere om De Stribedes tur her.