Striber i landsholdstjeneste

16.10.2024 13:56

De sidste par dage har fjorten spillere været i landsholdstjeneste, og derfor har vi samlet et overblik over stribernes succeser.

På trods af at NordicBet Ligaen har holdt en kort pause, har nogle af striberne stadig været i aktion og repræsenteret deres landshold, hvor flere endda både har scoret og assisteret til mål. 

Vi har samles et overblik over alle resultaterne og målene her:  

Tobias Elnegaard, Lucas Bryde og Adam Amrani på U17-landsholdet

Tobias Elnegaard, Lucas Bryde og Adam Amrani var afsted med landsholdets U17-trup til EM-kvalifikation, hvor de skulle forsøge at spille sig tættere på EM-slutrunden 2025. Tobias var på bænken. Lucas og Adam var begge at finde i startopstillingen i kampen mod Luxembourg og Danmark og spillede samtlige 180 minutter. U17-landsholdet er videre til næste fase af EM-kvalifikationen.

Luxembourg - Danmark 0-3

Danmark - Østrig 0-1

William Martin, Noah Lassen og Hjalte Boe Rasmussen i aktion for U18-landsholdet 

William Martin, Noah Lassen og Hjalte Boe Rasmussen blev udtaget til U18-landsholdstruppen – til samling og testkampe - hvor de skulle spille to kampe mod Marokko. William startede inde i første kamp, mens Noah var at finde i startopstillingen i den anden kamp. Noah Lassen var som hidtil anfører for landsholdet, men da Noah blev skiftet ud i denne kamp, overtog William anførerbindet. Hjalte var også at finde i startopstillingen i begge kampe og fik dermed debut på U18-landsholdet. Han kom også på måltavlen til 0-4 i anden kamp mod Marokko.

Marokko – Danmark 1-1 

Marokko – Danmark 0-4 

Tobias Slotsager, Nikolaj Juul-Sandberg og Julius Berthel Askou Harvey med på U19-herrelandsholdet 

Sammen med det danske U19-herrelandshold stod Tobias Slotsager og Nikolaj Juul-Sandberg over for tre testkampe mod Frankrig, Portugal og Belgien på spansk grund. Tobias måtte desværre rejse hjem efter at have pådraget sig en skade en time inde i kampen mod Frankrig, så han nåede kun at snøre fodboldstøvlerne en enkelt gang mod Frankrig. Tobias videregav landsholdstrøjen til sin stribede holdkammerat, Julius Berthel Askou Harvey, som fik debut for U19-landsholdet mod Portugal og Belgien. Nikolaj spillede fuld tid mod Portugal og i blev skiftet ind i kampen mod Frankrig og Belgien.

Frankrig – Danmark 1-1 

Portugal – Danmark 3-1 

Belgien – Danmark 1-3  

Don Deedson scorede mål i landsholdstrøjen 

Don Deedson var udtaget til Haitis landshold, der skulle spille to kampe mod Aruba i Concacaf Nations League. Her assisterede Don Deedson hans landsmand, Danley Jean Jacques, og kom også selv på måltavlen i den anden kamp mod Aruba. 

Aruba – Haiti 1-3 

Haiti – Aruba 5-3 

Alasana Manneh og James Gomez i aktion for Gambia 

Alasana Manneh og James Gomez var begge i startopstillingen, da Gambia skulle spille to kampe mod Madagascar i kvalifikationen til Africa Cup of Nations. De kom på tredjepladsen i gruppe A, og missede dermed kvalifikationen til Africa Cup of Nations. 

Madagascar – Gambia 1-1 

Gambia – Madagascar 1-0 

Nicholas Mickelson assisterede til sin landsmands første scoring 

Nicholas Mickelson bar den thailandske landsholdstrøje til den internationale fodboldturnering, King’s Cup. Thailand lagde ud med at besejre Filippinerne i semifinalen, hvor Nicholas spillede fuld tid på højre back, og i finalen vandt de over Syrien, hvor Nicholas assisterede til thaiernes første scoring. 

Thailand – Filippinerne 3-1 

Syrien – Thailand 1-2 

Stort tillykke til alle striber med de mange minutter – og landsholdene med de flotte resultater!