22 år i OB: Fra akademitræner til Sales and Partnership Manager

27.09.2024 12:11

Anders Skjoldemose har tilbragt 22 år i Odense Boldklub, hvor han har haft flere roller - fra akademitræner til sælger og nu Sales and Partnership Manager. Hans rejse har altid været præget af passion for fodbolden, fællesskabet og at gøre en forskel. Nu står han over for nye udfordringer, hvor han skal bære flere kasketter og pirre til sin kreative side i aktiveringen af partnerskaber.

De fleste omkring klubben kender nok Anders Skjoldemose som en sælger med masser af energi og humor, men samtidig er han dybt engageret og passioneret omkring sit arbejde. Han brænder for Akademiet, netværket og fællesskabet.

I september blev Anders’ stilling ændret til nu også at fokusere på partnerskabsaktivering udover salg af sponsorater, og derfor har vi bedt Anders om at reflektere tilbage over sin tid i OB, hvor han har været en del af mange afdelinger og har haft mange berøringsflader. 

"Fodbold har altid været en kæmpe passion for mig"

Jobbet som professionel træner

Det hele startede, da han begyndte som træner i OB’s amatørafdeling og derefter blev professionel træner på Akademiet i 2002.

- Fodbold har altid været en kæmpe passion for mig. Da man skulle finde ud af, hvad man skulle arbejde med, og hvad drivkraften var, vendte jeg altid tilbage til fodbold. Derfor var jeg vanvittig glad, da jeg fik muligheden for at blive professionel træner på Akademiet.

Anders startede som assistenttræner for U15-drenge og arbejdede sig gradvist op gennem trænerhierarkiet.