Europas bedste sæsonstart er stribet

04.09.2024 14:02

Vores historiske ligastime er ikke bare stor herhjemme. Det er også den bedste sæsonstart i alle europæiske landes to bedste rækker denne sommer.

Otte sejre på otte forsøg. Det er i sig selv ret vildt, og kigger man på klubbens lange historie, er det ikke sket før, at klubben har hentet så mange sejre i træk i ligaen eller divisionerne.

Derfor har vi på ægte gravermanér undersøgt lidt mere om stimen. Vi er dykket ned i de europæiske ligaer, og det viser sig, at vi er det hold, der er gået på landsholdspause med den største sejrsstime blandt alle de ligaer, der er startet denne sommer.

Da vi selv ikke spiller i den bedste række i denne sæson, har vi også undersøgt den næstbedste række i alle Europas lande, og her er det samme gældende.

Dertil skal det selvfølgelig medregnes, at flere hold har vundet alle kampe i sæsonen indtil videre, men de har spillet færre kampe end os. De tætteste forfølgere er SV Ried i den næstbedste østrigske række, Graficar Beograd i den næstbedste serbiske række og Csikszereda M. Ciuc i den næstbedste rumænske række, der har vundet fem ud af fem mulige. Flere hold har også vundet de fire første kampe ud af lige så mange forsøg.

Selvom disse holds sæsonstarter også er utrolig flotte, er der dog stadig tre kampe til forskel, og derfor kan vi konkludere, at vores sæsonstart er den bedste i Europa denne sommer.

Hvis du vil være med til den forrygende stime, kan du få fingrene i et sæsonkort eller OB-abonnement, så du har fast adgang til alle hjemmekampe på Nature Energy Park. Du sikrer dig dit sæsonkort eller OB-abonnement her.