På søndag hylder vi de danske veteraner

19.09.2024 07:35

Når vi søndag kl. 15.00 går på banen til kampen mod FC Roskilde, sætter vi fokus på tidligere udsendte og deres pårørende, da vi igen i år er en del af Danmarks Idrætsforbunds Veteran Match.

På tværs af landet inviteres tidligere udsendte og deres pårørende søndag den 22. september til gratis fodbold på Nature Energy Park, da vi i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund sætter fokus på de danske veteraner.  

Søndagens kamp mod Roskilde FC bliver således mere end bare en kamp for tre point. Det bliver en kamp, hvor idrættens fællesskaber strækker armene ud i anerkendelse af nogen, der har gjort en forskel. 

- Vi er glade for, at vi endnu engang kan være med til at sætte fokus på danske veteraner, som har gjort en særlig indsat for Danmark. Det stribede fællesskab står sammen, når nogen har brug for en hjælpende hånd, og det gælder også i denne sag. Vi håber på en god eftermiddag på Nature Energy Park for alle veteraner og deres pårørende, som kommer og deltager, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i OB.   

En unik Jakob Bonde-trøje for et godt formål 

Til kampen vil vi derfor pryde Nature Energy Park med symboler for Veteran Match, og Jakob Bondes trøje vil bære Veteran Match-logoet på armen. Efter kampen vil hans trøje nemlig blive sat på auktion via MatchWornShirt.com, hvor alle striber har mulighed for at byde på den.  

Pengene fra trøjesalget går til trygge idrætsfællesskaber for veteraner og politifolk med fysiske eller psykiske mén – såkaldte Safe Zones, der er udviklet af DIF Soldaterprojekt. 

- Vi er enormt stolte af at kunne invitere til Veteran Match for femte år. Vi kan mærke klubberne og idrætten stå skulder ved skulder om at gøre en forskel for vores tidligere udsendte og deres pårørende. Det er fantastisk at se sporten bruge sit fællesskab og sin platform til det, siger Frans Hammer, der er næstformand i Danmarks Idrætsforbund og medlem af styregruppen bag Veteran Match. 

Er du tidligere udsendt og interesseret i at komme gratis ind til kampen mod FC Roskilde, så kan du finde billet på veteranmatch.dk. 

Ønsker du at være med til at hylde danske veteraner sammen med det stribede fællesskab, kan du sikre dig billet til kampen her!   

FAKTA:

- Veteran Match 2024 består af 44 kampe på tværs af landet - Kampene afholdes i perioden mellem den 13. og 23. september - Formålet med Veteran Match er at give veteraner og deres pårørende en oprigtig anerkendelse gennem sportens fællesskab. - Poul Due Jensens Fond / Grundfos Fonden finansierer Veteran Match. - Det er femte gang, at Veteran Match afholdes.