Stribet i København er tilbage

06.09.2024 11:25

Torsdag den 26. september inviterer vi alle stribede fans i Hovedstaden til et eksklusivt fanarrangement i selskab med flere OB-legender.

Det store, stribede fællesskab har spredt sig udover Fyns grænser, og særligt i hovedstadsområdet er passionen stor. Det er fantastisk at se, hvordan vores OB-hjerter banker i takt, selvom der er mange kilometer mellem os, og det omfavner vi, stolt og ydmyg. 

Derfor inviterer vi til et gratis fanarrangement torsdag den 26. september kl. 17.00 - 19.00 på NEXT HOUSE COPENHAGEN, hvor vi byder alle eksil-fynboer og OB-fans i og omkring København på en aften med noget af det bedste fra Fyn: Iskolde Odense Pilsnere, ægte fynsk brunsviger og en masse god OB-snak. 

Aftenens værter er den tidligere stadionspeaker og mangeårige OB-fan Dennis Ravn og vores nuværende stadionspeaker, Jakob Maarup, og til arrangementet vil du møde OB’s sportsdirektør, Troels Bech, Søren Krogh, Jack Jørgensen og den officielle fanklub, De Stribede. Desuden kan du se frem til en legende talk med Anders Møller Christensen, Thomas Helveg og Troels Bech. 

Det er gratis at deltage, men der vil være et no-show gebyr på 100 kr. Det hele foregår torsdag den 26. september kl. 17.00 - 19.00 på NEXT HOUSE COPENHAGEN, Bernstorffsgade 27, 1577 København. Dørene åbner allerede kl. 16.30.  

Kom med og bliv en del af det stribede fællesskab, hvor vi rykker endnu tættere sammen og viser, at OB-ånden lever stærkt, uanset hvor vi befinder os!