Turen går til Horsens

05.09.2024 10:59

Snart venter endnu en tur ud i landet, hvor det stribede fællesskab fortsætter sin stærke opbakning i udebanesektionerne.

Det stribede fodboldfælleskab har stået stærkt, også når vi har rejst væk fra hovedøen i denne sæson, hvor udebaneafsnittende har været udsolgt og udvidet i flere situationer. Senest var over 400 striber rejst med til Hobro, selvom det nordjyske hold huserer mere end 200 km væk fra Odense.

Snart venter endnu en udebanetur, og denne gang skal vi ikke så langt. Turen går nemlig til Horsens, hvor vi flere gange de seneste par år har taget det gule og sorte stadion med storm og samlet langt over 1.000 striber i udebaneafsnittet.

Vi håber at gentage alle de gode udebaneminder endnu engang, så vi sammen kan jagte niende sejr i NordicBet Ligaen på stribe. Vil du være med, kan du sikre dig billet til kampen her!

Få billet og transport hos De Stribede

Det er jo mere reglen end undtagelsen, at De Stribede møder talstærkt op, når vi rejser afsted. Det skyldes nok blandt andet de hyggelige busture, som fanklubben arrangerer, når vi skal på udebane. Her er der masser aktiviteter på turen, ligesom du også har mulighed for at finde nye stribede bekendtskaber over en øl eller sodavand i bussen.

Turene er nemlig for alle, og når du køber billet på deres hjemmeside, er der samtidig inkluderet en billet til stadion, så det skal du slet ikke tænke på. Du kan læse meget mere om De Stribedes bustur til Horsens lige her!