IMG_7231

01.10.2020 21:58

U19-drengene kæmpede hårdt fra første til sidste fløjt, da de torsdag aften sikrede sig en fortjent sejr på 2-0 over Silkeborg IF i U19-Ligaen.

U19-Ligaen
Torsdag 1. oktober, kl. 19.00, Ådalen
OB – Silkeborg IF 2-0 (1-0)
1-0 Jakob Breum (27.)
2-0 Luca Kjerrumgaard (74.)

U19-drengene har haft en svær start på denne sæson. Det startede ellers godt med en sejr, men sidenhen er det blevet til fem kampe på stribe uden sejr, og derfor var det en flok sultne OB-drenge, der gik på banen mod Silkeborg IF hjemme i Ådalen.

OB-drengene kom fornuftigt fra start, og allerede efter tre minutters spilletid kom Striberne frem til en chance ved Valdemar Kwasniak, men hans flugter sneg sig snert forbi stolpen.

Få minutter efter var det i den anden ende af banen, nettet var tæt på at blafre. Pludselig kom en SIF-spiller frem til en kæmpe chance midt i straffesparksfeltet, hvor han stod helt umarkeret. Afslutningen havde også masser af kvalitet, men målmand Marcus Alstrup hev en endnu større redning ud af ærmet inde på stregen.

Herefter satte Striberne sig på kampen, som blev spillet i et højt tempo. Der var fin kvalitet på bolden fra begge mandskaber, og tempoet var højt.

Det var os, der pressede på for at score kampens første mål, og 21 minutter inde i kampen kom scoringen, som var særdeles velfortjent. Efter en standardsituation kom OB frem til en situation, der kan betegnes som ”tre skud for en femmer”, og efter en bunke riposter kunne Jakob Breum banke kuglen i kassen til 1-0.

Efterfølgende gjorde vi det fornuftigt, og vi pressede på mod gæsternes mål. Der blev skabt mange halve chancer, og selvom der var muligheder for at gøre føringen større inden pausen, lykkedes det ikke, og vi måtte gå til pause med en føring på 1-0.

En velfortjent føring, men samtidig en føring som Striberne med rette kunne føle var et mål for lille i forhold til indsatsen i de første 45 minutter.

Efter en fornuftig første halvleg blev anden halvleg mindre køn. Spillet hang ikke sammen på samme måde, som det gjorde i første halvleg, men alligevel formåede vi i store træk at holde gæsterne fra fadet – både i forhold til at skabe chancer og score mål.

I den anden ende af banen var vi giftige på standardsituationer, hvor vi var Silkeborg IF fysisk overlegne. Desværre manglede det sidste, og vi havde svært ved at lukke kampen definitivt.

Det var en halvleg, der bød på flere fejl end chancer, men til trods for de mange fejl kæmpede Striberne hårdt, og det var os, der var tættest på at score. Derfor var det også en stor forløsning, da indskiftede Luca Kjerrumgaard efter 74 minutters spil fuldt fortjent fordoblede føringen med sin scoring.

Efterfølgende blev der fortsat kæmpet hårdt, og med hårdt arbejde som den vigtigste ingrediens fik vi knoklet en forløsende sejr på 2-0 hjem mod en god modstander.