Du kan nu blive scout for Akademiet

15.12.2023 12:57

I U9 – U14-årgangene ønsker vi at videreudvikle vores scoutingorganisation, og derfor søger vi nu personer med lysten, dedikationen og evnerne til at arbejde som scout for Akademiet.

Som scout på Akademiet vil du modtage undervisning og sparring for at kunne identificere spillere med særlige kompetencer i aldersgrupperne 9-14 år, inden du kommer til at indgå i vores eksisterende scouting-organisation.

Vi foretrækker, at du har en stærk fodboldmæssig baggrund og ser gerne, at du har erfaring med scouting eller analyse indenfor ungdomsfodbold. Vigtigst er det dog, at du er struktureret, fleksibel og løsningsorienteret.

Du skal have en god fodboldforståelse og lysten til at tilbringe mange timer på fodboldbanerne. Du skal forvente en ugentlig arbejdsindsats på 2-4 timer hovedsageligt i weekenden. Derudover afholdes fire scouting-møder årligt. 

Rent geografisk søger vi scouts til:

  • Nordfyns kommune
  • Assens kommune
  • Odense kommune
  • Kerteminde kommune
  • Faaborg Midtfyns kommune
  • Nyborg kommune
  • Svendborg kommune

Vi tilbyder, at du bliver en del af et fagligt stærkt team i et visionært og ambitiøst miljø med personer, som brænder for talentudvikling. 

Udover sæsonkort til Nature Energy Park og træningstøj så du er godt klædt på, ønsker vi desuden at ruste dig grundigt gennem vores scout-uddannelse, som er nødvendig for at være velforberedt til at træde ind i OB Talent-ID's scoutingverden.

Hvis det lyder som noget for dig, skal du sende din ansøgning med beskrivelse af dine fodboldmæssige og personlige kompetencer til rekrutteringsansvarlig Anders Møller Christensen på mail [email protected] med angivelse af ”scout” i emnefeltet senest den 1. februar 2024.

Samtaler vil afholdes marts.