Vi forlænger aftalen med Richard Helveg

14.12.2023 09:12

I sommeren 2022 blev vi enige med Richard Helveg om en ungdomskontrakt, og den er nu blevet forlænget, så han er på en stribet kontrakt frem til sommeren 2026.

Richard Helveg kom til OB som U10-spiller, og her vil han også være, når han bliver U19-spiller, da vi netop har forlænget aftalen med hinanden.

- Vi er er rigtig glade for at kunne lave en ny kontrakt med Richard Helveg. Han har udviklet sig rigtig meget, og han har virkelig taget nogle skridt og har også været med omkring U17-landsholdet. Vi har derfor forlænget kontrakten, så den nu passer med hans skoleuddannelse, siger Tonny Hermansen, der er akademichef i OB.

Richard Helveg er en del af en stærk U17-trup, der fører U17-ligaen, og derfor er det også en glad akademichef, der netop har været med til at forlænge aftalen.

- Richard er en spiller, som teknisk og fysisk har flyttet sig rigtig meget, så det er vi rigtig glade for. Så er der både ro på for hans side og for vores side, så han kan tage de næste skridt fremadrettet. Han er en teknisk god spiller, som har et godt blik for spillet og er taktisk klog. Selvom han ikke råber højt, så har han en stor plads i omklædningsrummet, og det er vigtigt at have spillere, som ikke kun er dygtige fodboldspillere, men som også har overskud til at tage sig af andre, siger Tonny Hermansen.

For den unge venstreback er det også en stor dag, når han nu kan forlænge sin kontrakt med klubben:

- Jeg er selvfølgelig glad. Nu gik det godt sidste år, og hvis man får en belønning for det, og så er jeg glad for at være i OB. Det er en god klub med et godt fællesskab og gode resultater, så det går godt, siger Richard Helveg.

Richard Helveg var med U16-landsholdet, der i sommer vandt de nordiske mesterskaber i Finland, og han var også med til EM-kvalifikationen i Georgien, så nu håber han kan være med til at spille U17-landsholdet til EM, mens han er på kontrakt i OB.