To stribede kampe på Nature Energy Park i weekenden

08.04.2024 11:12

Fredag får vi atter en fredagsfest på Nature Energy Park, når Viborg FF kigger forbi, men også lørdag er der kamp på stadion, når OB Q tager imod Østerbro IF.

Efter nogle hårde vintermåneder begynder solen endelig at lune igen, og fredag venter der for alvor noget, vi godt kan lide i Odense. Det er nemlig endelig tid til fredagsfodbold på Nature Energy Park!

Viborg FF kommer forbi den fynske fodboldkatedral kl. 19.00, men dørene til Albani Fanzone åbner allerede kl. 17.00. Og vi kan allerede nu garantere for, at der kommer til at ske masser spas og løjer i fanzonerne, som man ikke vil gå glip af – og mon ikke, at der også venter en happy hour?

Hvis man ikke kan få stillet sin stribede fodboldtørst om fredagen, så kan man heldigvis også komme til fodbold på Nature Energy Park igen om lørdagen. Her møder OB Q nemlig Østerbro IF i det vigtige Kvalifikationsspil til Gjensidige Kvindeliga, hvor de stribede kvinder lige nu topper tabellen. Kampen spilles kl. 14.00, og her er du mere end velkommen til at komme og støtte det nyeste medlem af den stribede familie.

Du sikrer dig billet til begge kampe her!

Sæsonkort og abonnement gælder også til OB Q-kampe
Er du en af de mange striber, der har købt sæsonkort eller har OB-abonnement til Nature Energy Park, kan du også bruge det, når OB Q spiller hjemmekampe. Du skal bare møde op og få scannet det i indgangen – ligesom du plejer – og så kan du se lidt mere stribet fodbold.