Fredag hylder vi Bashkim Kadrii

26.08.2024 10:42

Når det stribede fællesskab samles på lægterne fredag til kampen mod Vendsyssel FF, får vi besøg af en helt særlig stribe med 278 OB-kampe på CV’et, der takker af efter 10 år i klubben.

Ved udgangen af den forgangne sæson sagde vi farvel til Bashkim Kadrii, der efter 10 års tro tjeneste af tre omgange og 278 kampe valgte at stoppe i klubben. Farvellet til den store stribe kom desværre efter sæsonen var slut, og derfor gav det ikke mulighed for hverken Bashkim eller det stribede fællesskab at kunne sige ordentligt på gensyn på Nature Energy Park.

Derfor har vi aftalt med den garvede angriber, at han kigger forbi til kampen mod Vendsyssel FF på fredag kl. 19.00, hvor vi inden kampen vil hylde ham på banen.

Hvis du vil være med til at hylde Bashkim Kadrii og samtidig deltage i Fyns fedeste fredagsfest, kan du sikre dig billet til kampen her!

Stribet siden 2010

Bashkim Kadrii har spillet for klubben over tre omgange. Første gang han satte sine fødder i Ådalen var i 2010, hvor han kom til OB fra B.93, som også var hans barndomsklub. Her indledte han fire flotte år i klubben, inden han i 2024 drog videre til F.C. København, Minnesota United FC og Randers FC. I 2018 vendte han tilbage til klubben og igen i 2021 efter et kort udlandsophold.

Bashkims samlede antal OB-kampe bringer ham op på en placering som nummer 12 på klubbens liste over flest spillede kampe, mens han også rangerer som nummer syv på listen over flest mål for klubben med sine 64 scoringer.