Nye expekt er ny partner i OB

21.08.2024 11:51

Når vi i aften kl. 18.30 tager imod FC Fredericia på Nature Energy Park, så er det med en ny partner i hånden, da nye expekt bliver officiel bettingpartner til Odense Boldklub.

I det seneste år har LeoVegas Groups sportsbetting-brand, nye expekt, været 3F Superligaens officielle bettingpartner, og nu bliver de også vores bettingpartner i OB.

- Gennem vores sponsorat med OB sikrer vi, at alle fynske sportsentusiaster ved, hvor de kan finde de bedste live odds og kombinationer for at tilføje ekstra spænding til deres sportsoplevelse. OB er en stor og traditionsrig klub med mange, loyale fans i hele Danmark, og vi glæder os til at skabe flere oplevelser for klubbens mange følgere, siger den danske landechef for LeoVegas Group, Jacob Schytte.

Som stribet fan kan man således se frem til en lang række kreative aktiveringer af sponsoratet, der på den måde vil bidrage til at skabe gode oplevelser i og omkring Albani Fanzone.

- Vi har en stor ambition om at bidrage til og udvikle fanoplevelsen på Nature Energy Park ved at støtte det stærke, stribede fællesskab. Sammen vil vi skabe værdi for både de stribede fans og nye expekts kunder - naturligvis også med et fokus på tryghed og ansvarligt spil, siger Jacob Schytte.

- Den nye aftale vidner om, at vi er en eftertragtet samarbejdspartner

Partnerskabet mellem nye expekt og OB vil i de kommende år tage udgangspunkt i den positive fanoplevelse på Nature Energy Park, hvilket glæder Claus Madsen, der er salgschef i OB:

- Den nye aftale vidner om, at vi er en eftertragtet samarbejdspartner. Nye expekt er kendt for mange kreative aktiviteter, og de vil fremover være med til at løfte fanoplevelsen på Nature Energy Park. Vi er glade for, at nye expekt ser mulighederne i et stort samarbejde med os, da de kommer med stor erfaring fra mange klubber og sportsgrene, og det er jeg sikker på, at man som stribet fan vil kunne opleve på stadion, siger Claus Madsen.

I løbet af det seneste år har LeoVegas Groups indgået flere strategiske partnerskaber og samarbejder, med europæiske topklubber som blandt andre Atalanta i Italien, samt Newcastle United, Wolverhampton Wanderes og Tottenham Hotspurs i England.