Luca Kjerrumgaard forlænger med OB

09.02.2024 08:33

Vi har forlænget aftalen med Luca Kjerrumgaard, der i dag fylder 21 år, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2027.

I det meste af 2023 har Luca Kjerrumgaard været udlejet; først til Nykøbing FC og siden til Stabæk Fotball, og de to ophold har udviklet den unge angriber så meget, at han nu kan sætte sin signatur på en stribet kontraktforlængelse.

- Jeg er glad og stolt over, at Luca ønsker at forlænge sin kontrakt med OB. Han har fodboldegenskaber, personlighed og en alder, der passer godt ind i den trupstruktur, vi ønsker i OB. Luca er et godt eksempel på, at der er forskellige veje fra akademiet til førsteholdet, da han har udviklet sig gennem sine to udlånsperioder, hvor han har fået erfaring, som gør, at han i dag er fuldt konkurrencedygtig på sin position, siger Björn Wesström

I sidste sæson var Luca Kjerrumgaard udlejet til Nykøbing FC, hvor han endte som holdets topscorer med 13 mål i 25 kampe. I efteråret har han siden bygget på i norske Stabæk Fotball, som han repræsenterede i 11 kampe, men nu er han klar til at tørne ud for OB.

- Siden jeg er kommet tilbage, er der sket rigtig mange gode ting, og jeg føler, der er kommet en ny energi fra min side og fra klubbens side. Lige nu er jeg i en god fase, og jeg vil gerne blive ved med at udvikle mig videre i den retning, siger Luca Kjerrumgaard.

I løbet af opstarten har Luca Kjerrumgaard fået en del spilletid som den forreste angriber blandt trænerteamets udvalgte, og her har Kjerrumgaard takket for tilliden gennem fire scoringer i vinterens træningskampe.

- Jeg ville jo egentlig bare gerne tage det, der kom til mig, og da jeg fik chancen, og så var det bare med at vise sig godt frem. Jeg synes, at jeg har vist nogle rigtige gode takter, og at jeg er kommet tilbage i god form med en god eksplosivet, og det har resulteret i nogle mål her i opstarten, siger Luca Kjerrumgaard.

Den nye aftale mellem OB og Luca Kjerrumgaard løber frem til den 30. juni 2027.

Luca Kjerrumgaard forlænger med OB