Sejr i andet møde med Seattle Sounders

08.02.2024 16:31

I dagens anden opgør tog vi endnu en sejr over amerikanske Seattle Sounder, da Agon Mucolli og Max Fenger fik netmaskerne til at blafre tidligt.

1-2: Raul Rudiaz (85.)

For anden gang denne torsdag skulle vi møde det amerikanske MLS-hold Seattle Sounders.

Selvom amerikanerne startede kampen med at ligge et tung pres på det OB-feltet, var det alligevel os, der skulle stå for kampens første scoring. Markus Jensen pressede bolden til sig og satte fart mod Seattle-feltet, og da han var kommet ind i feltet, lagde han bolden modsat til Agon Mucolli, der kunne sende bolden i nettet til 1-0.

Kort tid efter kunne vi udbygge føringen på en omstilling, hvor Agon Mucolli udenfor feltet spillede den videre til Max Fenger, der efter et træk rundt om sin forsvarsspiller kunne ligge bolden ind i venstre side.

De to tidlige scoringer viste sig hurtigt at danne en ramme for spillet, hvor Seattle Sounders forsøgte at bygge op, og hvor vi forsøgte at skabe farlige omstillinger, når vi brød bolden. Og med held. Allerede i løbet af kampens tyve minutter havde vi flere gange været tæt på at udbygge føringen yderligere.

Efter 25 minutter opsnappede Max Fenger bolden og satte fart mod modstandernes felt og spillede bolden videre til Gustav Grubbe, som huggede flot til bolden, men den gik desværre lige forbi mål.

Kampbilledet blev kun mere og mere stribet, og efter lidt mere end en halvtime byggede vi op fra bunden, hvor Gustav Grubbe afleverede til Johannes Selvén, der med en mand i ryggen lykkedes ligge en flot stikning frem til Marcus McCoy, der i sin løbeduel med en Seattle-forsvarer kom forbi, så han kunne spille bolden ind til Max Fenger, der lige nøjagtig ikke fik bolden over målmanden.

Kort tid efter fik Max Fenger chancen igen, da han på et frisparksindlæg fik hoved først på, men bolden gik lige over mål.

Mod slutningen af første halvleg måtte forsvaret og Magnus Nielsen afværge et par farlige forsøg, men det lykkedes uden større problemer.

Da anden halvleg blev skudt i gang, var det med Seattle Sounders først på bolden, og allerede efter få minutter måtte Magnus Nielsen levere en stor redning, da et skud blev sendt afsted mål målhjørnet.

Generelt set faldt antallet af chancer i anden halvleg og spillet blev mere rykket mod midten. Seattle Sounders satte sig mere på bolden og håbede på, at de kunne komme på måltavlen.

Med 20 minutter tilbage lagde Noah Lassen en bold frem mod Agon Mucolli, som satte i løb, men en forsvarsspiller kom i vejen, så bolden endte hos Charly Nouck, der trak ind i feltet og afsluttede, men skudet blev blokeret.

I slutningen af kampen lykkedes det for Seattle Sounders at komme på måltavlen i en episode, hvor amerikanernes Raul Rudiaz kom alene med Yaya Bojang og langt udefra sendte en ballonbold mod mål, som Magnus Nielsen lige akkurat ikke fik fat i.

Det blev kampens sidste chance, og derfor endte dagens anden træningskamp også med en stribet sejr over Seattle Sounders.