Vi forventer udsolgt til årets første hjemmekamp

13.02.2024 08:20

Snart er der igen superligabold på Nature Energy Park, hvor vi starter året ud med to store fodboldbrag mod først Brøndby IF og siden F.C. København. Billetsalget vidner om meget stor interesse for begge kampe, og derfor anbefaler vi alle stribede fans, der gerne vil være en del af stemningen på Nature Energy Park, at sikre sig billet nu.

Over 9.000 tilskuere besøgte Nature Energy Park i snit i 2023, når vi slog dørene op for superligabold i Odense, og det flotte tilskuersnit ser ud til at få et nøk opad i 2024, når vi i de kommende to hjemmekampe får besøg af Brøndby IF og F.C. København. 

- Selvom der er næsten to uger til årets første superligakamp på Fyn, så er interessen allerede meget stor. Billetbarometeret har rundet de 10.000 til kampen mod Brøndby IF den 25. februar, og vi forventer på den baggrund, at kampen bliver udsolgt, siger Jack Jørgensen, klubbens kommercielle chef, inden han fortsætter:  

- Det er stærkt, hvis vi kan samle over 14.000 tilskuere til en hjemmekamp i februar, som alt tyder på, og det understreger igen, at opbakningen og fællesskabet har nået et helt nyt niveau her i Odense. Der venter derfor en stor oplevelse i en fantastisk kulisse med vild stemning, hvor udebaneafsnittet allerede er udsolgt med over 2.000 medrejsende Brøndbyfans. Jeg glæder mig - det bliver magisk, siger Jack Jørgensen. 

Det kan derfor også kun anbefales, at du køber din billet nu, hvis du ikke vil gå glip af den fantastiske stemning til årets første hjemmekamp søndag den 25. februar.  Du sikrer dig billet til kampen mod Brøndby IF her!  

Har du allerede sæsonkort- eller abonnement, er du automatisk sikret adgang til hjemmekampene mod Brøndby IF og F.C. København. Du sikrer dig sæsonkort til alle stribede hjemmekampe her. 

Hvis du har sæsonkort eller abonnement, men er forhindret i at komme på stadion til en af kampene, så lad en anden få glæde af oplevelsen. Du kan nemt dele din billet med en ven eller veninde via din profil på ob.dk/billet.