Vi tager fra Aarhus med et point i bagagen

03.03.2024 20:53

En sen udligning fra hjemmeholdet gjorde, at aftenens provinsklassiker måtte deles i porten, trods et flot Bashkim Kadrii-mål.

3F Superligaen, Runde 20
Søndag den 3. marts kl. 18.00, Ceres Park

AGF – OB 1-1 (0-0)
0-1: Bashkim Kadrii (74.)
1-1: Mikkel Duelund (90.+4)

Advarsler:
AGF: Ingen
OB: Tobias Slotsager (9), Louicious Don Deedson (29), Bashkim Kadrii (55), Bjørn Paulsen (98)

Kampens dommer:
Jørgen Daugbjerg Burchardt

Kampens forløb:
Kampen blev fløjtet i gang, og her var det hjemmeholdet AGF, der var mest i boldbesiddelse. I det 11. minut var aarhusianerne millimeter fra at give os den værst tænkelige start, men mit i klumpspillet blev kuglen reddet på stregen, og efter et VAR-tjek kunne vi slippe med skrækken. Som kampen skred frem begyndte vi at komme bedre og bedre med. Vi var mere komfortable med at have bolden og fik derfor også mere boldbesiddelse. Efter 24 minutter stod Myhra som en mur i målet, da AGF fra klods hold headede bolden lige på vores norske shot-stopper.

Vi skulle frem til en halvtimes spil for at finde den første store OB-chance. Leeroy Owusu med bolden inde i feltet lagde bolden indover, den blev forlænget videre af Filip Helander til en fremstormende Tobias Slotsager, der havde sneget sig med frem, og fra få meter var han marginaler fra at bringe os foran, men Bailey Peacock-Farrell i målet var i vejen for en vigtig OB-scoring. 

Anden halvleg startede ud som en stille affære, der kun i det 50. minut gav AGF en chance, som lå lige på Viljar Myhra i målet. Regnen var for alvor begyndt at tage til, og både spillere og de mange fremmødte OB-fans blev for alvor testet i en kold affære på Ceres Park.

Efter knap en times spil kom Bashkim Kadrii og Bailey Peacock-Farrel i en alvorlig kollation, der kostede en slem hovedskade til AGF-målmanden, som måtte udgå fra kampen og erstattes af Jesper Hansen. 

I det 74. minut kom igennem på højresiden, hvor Sven Köhler slog et indlæg ind i fødderne på indskiftede Nicklas Mouritsen, der lagde bolden på tværs til en opsat Bashkim Kadrii, der kunne prikke bolden i mål til en OB-føring. Inden man havde set sig om, havde vi taget smilet fra smilets by og var på vej til at tage alle tre point med hjem til Fyn.

Kort før tid fik vi muligheden for at lukke kampen, men Jesper Hansen i målet kom i første omgang i vejen via en afslutning fra et indlæg, og i anden omgang var det Gustav Grubbe, der på riposten var centimeter for at cementere sejren. 

Det skulle dog ikke gå som håbet, for i de døende minutter fik AGF det sidste at skulle have sagt, da Mikkel Duelund lidt tilfældigt endte med bolden uden for feltet efter et hjørnespark, hvorefter han bankede den i målet til en chock-udligning. Det hele endte derfor skuffende med en deler i Aarhus.

OB’s startopstilling:
Viljar Myhra - Leeroy Owusu (Bjørn Paulsen, 86.), Tobias Slotsager, Filip Helander James Gomez , Filip Helander, Nicholas Mickelson (Nicklas Mouritsen, 72.) - Sven Köhler, Rami Al Hajj - Don Deedson (Gustav Grubbe, 86.), Bashkim Kadrii (Luca Kjerrumgaard, 81.), Markus Jensen (Max Fenger, 46.).

Bænken:
Hans Christian Bernat, Nicklas Mouritsen, Bjørn Paulsen, Mihajlo Ivančević, Gustav Grubbe, Luca Kjerrumgaard, Max Ejdum, Charly Nouck, Max Fenger,

Næste kamp:
Søndag den 10. marts kl. 14.00 mod Vejle Boldklub, Vejle Stadion.