Bayern AutoGroup er ny Mobility Partner i OB

16.01.2024 08:00

Vi er stolte over, at vi er blevet enige med BMW-forhandleren Bayern AutoGroup Odense om et strategisk partnerskab, hvor de bliver ny Mobility Partner i OB.

Bayern AutoGroup har gennem flere år været sponsor i OB, men nu tager de skridtet op som ny Mobility Partner i Odense Boldklub. Bayern AutoGroup, BMW og OB deler mange værdier og ambitioner, og partnerskabet markerer derfor et dybdegående engagement i at skabe en fælles identitet både på og uden for banen.

- Vi har længe haft en god og tæt relation til Bayern AutoGroup, så det er med stor stolthed, at vi nu kan præsentere Bayern AutoGroup og BMW som ny Mobility Partner i OB. Det er en kæmpe anerkendelse i forhold til den måde, vi arbejder med partnerskaber på, når en forhandler med et stort og stærkt brand som BMW nu træder ind i et partnerskab med OB, siger Anders Skjoldemose, der er Account Manager i OB, og fortsætter:

- Sammen med Bayern AutoGroup glæder vi os til at rulle en masse spændende, lokale aktiveringer ud og skabe unikke oplevelse for vores fans og samarbejdspartnere.

Som Mobility Partner vil Bayern AutoGroup blive en aktiv medspiller i fællesskabet mellem fans, klub og netværket omkring klubben. Partnerskabet vil således udforske nye og innovative veje inden for aktivering, hvor fans og sponsorer spiller en central rolle.

- Brandaktivering, der engagerer BMW's målgruppe, vil være en integreret del af partnerskabet, og her vil både lokale aktiveringer samt den nationale eksponering gennem udvalgte positioner målrettet tv-seerne i 3F Superligaen være i fokus, siger Casper Mysling, der er Filialdirektør hos Bayern AutoGroup.

Bayern AutoGroup og OB vil sammen fortsætte med at styrke forbindelsen mellem sport og mobilitet for at skabe uforglemmelige oplevelser for alle involverede parter.