Charly Nouck skifter til Viborg FF

15.07.2024 17:59

Som en del af aftalen om at få Jakob Bonde til Odense, må vi sige farvel til Charly Nouck, hvilket betyder, at den hurtige offensivspiller nu skifter til Viborg FF.

Charly Nouck Horneman kom til OB fra Øens Hold-klubben Næsby Boldklub i 2021, og siden har han spillet 44 førsteholdskampe og scoret tre mål i den stribede trøje. Det bliver dog ikke til flere kampe i OB i denne omgang, da han nu skifter til Viborg FF.

- Vi havde håbet at se Charly - en af vores akademister - lykkes mere i årene fremover i den stribede trøje. Charly har imidlertid udtrykt ønske om nye udfordringer, og da Viborg FF kom på banen, har vi efterkommet dette. Selvom vi ikke har megen lyst til at spille imod Charly, er det en risiko vi forhåbentligt snart må løbe, siger Troels Bech, der er sportsdirektør i OB, og fortsætter: 

-  Det har samtidig åbnet muligheden for at tilknytte en absolut ønskespiller i Jakob Bonde, så vi ønsker begge spillere tillykke med deres klubskifte og god vind fremover. 

OB vil altid betyde noget for Charly

Charly Nouck er født og opvokset på Fyn, hvor han har spillet ungdomsfodbold i OKS, Næsby Boldklub og OB, inden han i sommeren 2022 blev rykket op på førsteholdet fra Akademiet, hvor han havde gjort det flot på U19-holdet.

- OB betyder stadig og vil altid betyde noget for mig, da jeg har boet på Fyn hele mit liv. Jeg kommer til at følge med, og jeg håber, OB kommer tilbage i Superligaen, hvor de hører til. Jeg ser også frem til at følge de unge spillere, da jeg ser noget stort i hver og en af dem, siger Charly Nouck og fortsætter:

- Jeg vil gerne fremhæve Max Ejdum, Markus Jensen og Tobias Slotsager for at gøre min tid i klubben så god som muligt, og på Akademiet har Tonny Hermansen og Ivan Poulsen betydet rigtig meget for mig.

Charly Nouck vil nu fortsætte karrieren i Viborg FF, hvor vi dog har sikret os en videresalgsklausul, hvis han skulle blive solgt fra den midtjyske domkirkeby.

Tak for indsatsen og held og lykke i Viborg, Charly.