De Stribede fortsætter succesen i Køge

23.07.2024 06:05

Fredag er der endnu en away-tur på menuen, og allerede nu er der rift om pladserne på De Stribedes bustur.

Tre busser blev fyldt til randen, da De Stribede satte kurs mod vest i lørdag eftermiddag. Fællesskabet stod stærkt i det propfyldte udebaneafsnit, hvor over 1.000 blå-hvide havde fundet vej, og der blev sunget for klubben i alle 90 minutter – det gav pote, og en sejr kunne fejres hele vejen hjem til Fyn igen.

På fredag venter endnu en udebanetur, hvor turen går til Køge, og allerede nu er første bus fra Odense udsolgt, og en ny er i salg. Det er altid en god oplevelse, når De Stribedes busser ruller ud i Fodbolddanmark, og der er altid plads til en ekstra stribe.

Få plads på bussen

Kunne du tænke dig at være en del af Danmarks bedste udebanefællesskab, kan du sikre dig plads på bussen på De Stribedes hjemmeside. Der er afgang fra stadion kl. 15.00, og bor du på ruten, er der også mulighed for at stå på i Nyborg og Ringsted, inden vi lander i Køge kl. 18.00.

Turen koster 270 kroner for medlemmer af De Stribede og 320 for ikke-medlemmer, og med i prisen får du også en billet til kampen.

Du kan læse mere om busturen her!

Planlægger du selv at tage til Køge for at være med, når det stribede fællesskab samles igen, kan du købe billet til kampen her!