- Det giver en masse positivt

05.07.2024 12:31

Viljar Myhra er glad for at være igang med forberedelserne til sæsonen, og han mener, at den gode træningskamp mod B.93 bringer en masse positivt, som vi kan tage med ind i næste fase af preseason.

Der er et stort smil på den norske shotstoppers læber, når han render rundt på underetagen af huset i Ådalen. Viljar Myhra har nemlig set frem til at komme i gang med sæsonen, så vi kan få en god start på den nye udfordring, der venter i NordicBet-Ligaen.

- Det er godt at se drengene og komme i gang med at spille fodbold igen. Det har selvfølgelig været rart at have nogle uger fri, men det er altid dejligt at komme tilbage igen, siger Viljar Myhra og fortsætter:

- Jeg har selvfølgelig været lidt spændt på, hvordan det var at komme tilbage i forhold til, at der nu venter en anden udfordring, men jeg synes, at gruppen virker meget motiveret og klar på det, vi står overfor nu. Det er klart, at det ikke var det, som nogen af os havde håbet på, men jeg tror de fleste er videre i hovederne og klar til at kæmpe for opgaven, der venter.

Efter en uge med hård fysisk træning kunne Viljar og de andre stribede førsteholdsspiller fejre sejren over B.93, da vi tirsdag vandt første træningskamp 4-2 på Bane 1 Ådalen:

- Det er klart, at det er godt at begynde med en sejr. Resultatet tæller selvfølgelig ikke, men det giver en masse positivt at tage med fra den kamp. Blandt andet den energi og kraft, vi kom ud med. Jeg synes det så rigtig godt ud. Der er selvfølgelig nogle ting, vi skal justere, men alt i alt var det en god start på preseason, fortsætter han.

- Det er en vigtig kamp

I morgen tager vi hul på endnu en træningskamp. Kampen er rykket til Middelfart Stadion, hvor vi får besøg af superligaoprykkerne fra AaB kl. 13.15, og det bliver en kamp, hvor vi skal arbejde videre med de gode momenter fra den første træningskamp:

- Det kommer til at handle om at genskabe de ting, vi var gode til imod B.93, og så skal vi selvfølgelig undgå at få den start, vi fik sidst og prøve at rette lidt på tingene.

- Det er en vigtig kamp, når vi kun har tre i alt at blive klar til sæsonen på. Det kommer til at blive mere taktisk, og det har det også været i denne uges træning. Og så skal vi selvfølgelig have det fysiske for øje også og være lige så intensive som mod B.93, siger Viljar.

Alle striber er velkommen på Middelfart Stadion, når vi i morgen møder AaB. Kampen bliver måske forlænget til tre halvlege, men uanset hvad kan du via JFM Play streame kampen med kommentatorlyd på.