En masse striber kom i spil i tordenkampen mod AaB

06.07.2024 13:53

Der var høj intensitet i løbet af hele kampen, da vi her til eftermiddag mødte AaB på Middelfart Stadion. En kamp som løbende bød på både rødt kort til gæsterne og afbrydelse på grund af tordenvejr.

Træningskamp
Tirsdag den 6. juli kl. 13.15, Middelfart Stadion

OB – AaB 1-3 (1-0)
1-0: Luca Kjerrumgaard (8.)
1-1: Mathias Jørgensen (51.) 
1-2: Valdemar Møller (77.)
1-3: Nicklas Helenius (98.)

Kampens dommer: 
Jonas Bøgelund

Kampens forløb:
Da de første stribede tilhængere ankom til Middelfart Stadion, begyndte regnvejret så småt at lægge sig. Det er gjorde det til de perfekte forhold til, at vi i dag skulle møde superligaoprykkerne fra AaB i den anden træningskamp, inden vi om to uger tager hul på en ny sæson. Dagens kamp var rykket ud til vores Øens Hold-venner i Middelfart for at komme tættere på rødderne. Og sjovt skulle det så blive, da vi dagen før fandt ud af, at vi allerede kigger forbi igen til august, fordi vi har trukket Middelfart Boldklub i Oddset Pokalen.

Fra kampens første fløjt vidste man, at det her ville blive en kamp med masser intensitet. Allerede få minutter efter startfløjtet var vi heldige, at et cut back ikke havde nogen modtager, da AaB kom frem til feltet.

Det var dog vores egen Luca Kjerrumgaard, der først kunne få de fremmødte til at juble. Han modtog bolden ved kanten af feltet, tog et træk og sendte bolden mod det lange bundhjørne. 1-0.

Allerede i sekvensen efter måtte Viljar Myhra diske op med en flot redning, da det lykkedes for gæsterne af komme igennem i feltet. Den norske shotstopper afviste flot og sendte bolden til hjørne.

Efter 17 minutter opstod den næste helt store chance – desværre til gæsterne. Kelvin John kom alene med Viljar Myhra, men skuddet endte heldigvis på stolpen.

AaB var gode til at komme til chancer, og derfor var skudstatistikken mest til deres fordel, men gode redninger fra Myhra og forsvaret holdt bolden ude af nettet.

I slutningen af første halvleg opstod en stor, stribet mulighed for en kontra, men AaB’s Diego Caballo leverede en alt for hård tackling på Markus Jensen, og han måtte herefter forlade spillet tidligt med en rød billet. Da det var en træningskamp, måtte AaB stadig få lov til at spille med 11 mand på banen.

Fra anden halvlegs start fortsatte spillet på gæsternes præmisser, og derfor var vi allerede for første minut mest uden bold. Det handlede mere om at skabe omstillinger.

Da vi begyndte at bevæge os frem, skabte det plads til Mathias Jørgensen, som alene med Myhra kunne sende AaB på uafgjort.

Kort tid efter var vi dog tæt på at gøre skaden god igen, da et indlæg endte i panden på Bjørn Paulsen, men AaB’s Vincent Muller stod rigtig placeret i målet.

Bjørn Paulsen lykkedes kort tid efter at få hovedet på igen, så Muller igen måtte kvittere med en redning. Denne gang måtte han dog strække sig ud i fuld længde.

Imod slutningen af anden halvleg måtte dommeren afbryde kampen i en længere periode, da det startede med at tordne. Derfor gik begge hold i omklædningsrummet.

Da kampen blev blæst i gang igen, var hele OB-holdet skiftet fra den oprindelige start 11’er. Desværre fik vi en skidt start på den tillagte halvleg af kampen, da gæsternes Valdemar Møller kunne bringe nordjyderne i front.

Kort tid efter var det Nicklas Helenius der kunne udbygge føringen, og i en periode uden meget OB-boldbesiddelse måtte vi blæse kampen af med et 3-1 nederlag. 

Startopstilling:
Viljar Myhra (Frederik Ibsen, 75.) – Leeroy Owusu (Noah Lassen, 75.), Bjørn Paulsen (Julius Berthel Askou, 75.), James Gomez (Tobias Slotsager, 46.), Nicholas Mickelson (Marcus McCoy, 46.) – Gustav Grubbe (Victor Bender, 65.), William Martin (Valdemar Grymer, 65.), Max Ejdum (Sauli Väisänen, 75.) – Markus Jensen (Yaya Bojang, 65.), Charly Nouck (Elias Hansborg, 75.) – Luca Kjerrumgaard (Max Fenger, 75., Richard Helveg, 98., Daniel Amtrup, 110.)

Bænken:
Frederik Ibsen, Tobias Elnegaard, Alasana Manneh, Don Deedson, Julius Berthel Askou Harvey, Marcus McCoy, Daniel Amtrup, Yaya Bojang, Tobias Slotsager, Max Fenger, Elias Hansborg, Noah Lassen, Richard Helveg, Valdemar Grymer. Victor Bender, Sauli Väisänen, Daniel Amtrup