- Jeg står med sådan en underlig følelse

13.07.2024 10:11

Søren Krogh evaluerer dagens træningskamp mod Vejle Boldklub, som han synes bød på et flot OB-spil til trods for, at måltavlen sagde noget andet.

I dag mødte vi Vejle Boldklub i en træningskamp på Vejle Stadion. En kamp, der var fuldstændig lukket for tilskuere og presse, og det giver god mening, mener cheftræneren, da vi talte med ham efter kampen:

- Det er meget simpelt. Vi har turneringsstart om meget kort tid begge hold. Der er ikke nogen grund til at give noget væk, og det, synes jeg, er helt normal procedure i forhold til, at hvis man har noget ekstra i ærmet til første kamp, så vil man ikke vise det frem før tid. Det er meget klassisk, siger Søren Krogh.

Da det ikke har været muligt at se kampen, er der nok mange striber derude, som forholder sig til det uheldige resultat, som kampen endte med. Det blev et nederlag på 5-2, men i en kamp som ellers var meget på stribede præmisser.

- Jeg står med sådan en underlig følelse, at man kan sige noget er godt, selvom man har tabt. Det er svært, fordi i dag synes jeg faktisk, at vi leverede en meget stærk præstation med et godt og ungt OB-hold. Vi leverede et stærkt udtryk og et stærkt presspil, og så blev vi straffet på omstillinger og nogle standardsituationer. Alt i alt er det med pil op, fordi der var kraft i de her drenge i dag. Jeg er ikke bekymret over noget, fortæller Søren og fortsætter:

- Vi kan selvfølgelig arbejde med nogle elementer – især i forsvarsdelen – så vi ikke blotter os så meget, når vi går frem. Jeg synes virkelig, at vi er skarpe og gode på bolden, og vi får skabt mange chancer i dag. Mange udover de to mål, som Elias Hansborg sætter ind.

Du kan læse kampreferatet fra dagens træningskamp mod Vejle Boldklub her!