Jonathan Friis skriver tre år med Akademiet

15.07.2024 08:30

Midtbanespilleren Jonathan Friis er ny mand på kontrakt i Akademiet, da vi netop er blevet enige om en treårig aftale.

Anføreren for vores U15-hold, Jonathan Friis, har netop underskrevet sin første kontrakt i klubben, og det er noget, der vækker glæde hos den unge fynbo: 

- Det er noget, jeg har drømt om, lige siden jeg skiftede til OB, så det er dejligt at kunne sætte kronen på værket. Det er jo den største klub på Fyn, så jeg er glad for at repræsentere OB og være en del af klubben, siger Jonathan Friis. 

Jonathan er en ægte fynbo, der som U12-spiller skiftede fra Svendborg fB til OB, og at han nu kan skrive under på en kontrakt, var også drømmen, da han i sin tid kom til fra Øens Hold-klubben. 

- Jeg havde set, at der var mange gode talenter i OB – det var de bedste, der var samlet – så jeg tænkte, at det vil jeg også være en del af. Kontrakten har altid været et mål. Lige siden jeg kom ind i U12 fra Svendborg, der har jeg altid gerne ville udvikle mig, og jeg er stolt over, at jeg nu får tre år mere til det. 

Akademichefen glæder sig over at få U15-anføren på kontrakt. 

Hos akademichefen, Tonny Hermansen, er der også stor begejstring over, at vi nu har papir på hinanden i de kommende tre år. 

- Vi er rigtig glade for, at vi kan skrive kontrakt med Jonathan, og vi glæder os over endnu en spiller, som kommer fra vores samarbejdsklub Svendborg. Jonathan har været en meget vigtig del af vores U15-hold, hvor han har været anfører og har gjort det rigtig, rigtig godt, siger Tonny Hermansen, inden han fortsætter: 

- Han er en spiller, som kan spille alle positioner på midtbanen. Han er en spiller, som har et stærkt gennembrud, og som har en god fysisk pakke, og så er han god til at samle, og det synes jeg har været rigtig positivt. 

På Akademiet spiller også Jonathans storebror, Vitus Friis, der dog vil være at finde i U19-truppen i den kommende sæson.