Kom og vær med når vi fejrer OB’s 137-års fødselsdag

09.07.2024 10:23

Fredag inviterer vi til fødselsdagsfejring i vores fanshop i Kongensgade, når klubben fylder 137 år. Her vil der være aktiviteter for striber i alle aldre, spillerbesøg, brunsviger og gode tilbud.

Den 12. juli er en helt særlig dato for i det stribede fællesskab - det er nemlig klubbens fødselsdag og i år er det 137 år siden OB blev stiftet, Det skal vi selvfølgelig fejre i fællesskab.

Derfor er alle striber inviteret, når vi på fredag fejrer fødselsdag i den nye OB Fanshop, som ligger i Kongensgade 39. Vi starter allerede fejringen, når butikken åbner kl. 11.00, men fra kl. 15.00 til kl. 17.00 vil der være en masse aktiviteter, så du får alvor kan mærke fødselsdagsstemningen:

Kom og hils på spillerne, Søren Krogh og Troels Bech

Med en lang sommerpause er det ved at være længe siden, at man har kunne hilse på de striber, der til dagligt træner og gør sig klar til en ny sæson. Derfor kigger mange af dem forbi, hvor du har mulighed for at få dig en snak, et billede og en autograf, og de glæder sig helt vildt til at se jer igen. 

Også Troels Bech og Søren Krogh kigger forbi, så du kan få dig en god snak om den kommende sæson.

Ingen fest uden brunner

Uden mad og drikke, dur den stribede helt ikke. Fra når vi åbner butikken, vil der derfor være brunsviger til de første 200 stribede gæster. Og for at slukke tørsten har Albani sørget for, at der er Odense Classic og Pilsner samt sodavand, når vi tager hul på den store fejring kl. 15.00.

Panna-bane, ansigtsmaling og Katten Victor

Der er flere hyggelige aktiviteter for alle aldre. Du har blandt andet mulighed for at tage et spil på Panna-banen, som vi sætter op ude foran butikken. Savner du også at blive gjort kampklar til tribunerne, er det også muligt at få lagt stribet ansigtsmaling. Og så kan du også få en vaskeægte fødselsdagskrammer af Katten Victor, som selvfølgelig også kigger forbi.

Få et halstørklæde med gratis, når du køber en ny OB-trøje med sæsonkort eller abonnement

Der er kommet nye OB-trøjer til byen, og den ser allerede maks godt ud i bybilledet. Men har du endnu ikke selv fået fingrene i dem endnu, så kan du gøre et godt kup, når vi fejrer klubben. Har du sæsonkort eller OB-abonnement, og køber du en ny OB-trøje, får du nemlig et matchende halstørklæde med helt gratis – og så giver dit kort dig i øvrigt også 10% rabat oveni.

Der vil også være tilbud på fodbolde og på en limited edition staff edition kasket, som sælges i et begrænset antal. 

I løbet af arrangementet vil der også være mulighed for at vinde fede præmier fra mange af vores gode partnere.

Der er masser grunde til at være med, når vi den 12. juli fejrer klubbens 137-års fødselsdag fra kl. 15.00 til 17.00, og vi glæder os til at se hver en stribe.