Luca Kjerrumgaard stangede sejren hjem i sidste minut

20.07.2024 14:55

Lørdag eftermiddag gæstede vi Esbjerg fB, og her kunne vi tage hjem med en sejr, der blev sikret inde i overtiden af et hovedstød på mål af Luca Kjerrumgaard, som også skabte chancen til kampens første mål.

OB: Tobias Slotsager (82.)

Det stribede fællesskab kunne i den grad mærkes på Blue Water Arena. En masse fynboer havde nemlig taget turen over Lillebælt og var klar til at kæmpe side om side med spillerne på banen. Allerede fra da kampen blev fløjtet i gang kunne man høre fuld skrue fra over 1000 striber i udebaneafsnittet.

Kampens startede lidt stille ud, men hvor første store målforsøg kom fra Esbjerg fB, men til vores held blev bolden blokeret af vores stærke målvogter, Viljar Myhra.

Kampbilledet bar meget præg af fejlafleveringer, og derfor var det hele lidt broget. Der var flere gange optræk til store chancer i begge ender, men uden noget egentligt udfald. Det ændrede sig dog, da Luca Kjerrumgaard læste Esbjergs forsvar og opsnappede bolden, inden han fluks spillede den videre til Don Deedson, der sparkede bolden sikkert ind til 1-0.

Første halvleg bød generelt ikke på ret mange chancer efter føringsmålet. I de sidste minutter af første halvleg var Esbjerg fB dog tæt på at udligne til 1-1, da et direkte frispark lige akkurat gik forbi stolpen.

Efter en pause og med fortsat stor opbakning fra de stribede fans, var vi klar til anden halvleg. Den startede lidt ligesom i første - mange fejl og et lidt broget kampbillede uden de helt store chancer.

Første rigtige chance opstod efter et samspil omkring feltet, hvor bolden endte hos unge William Martin, som forsøgte sig mod mål, men desværre fik overplaceret skuddet.

Efter cirka en times spil formåede Emil Holten at bryde igennem det stribede forsvar, hvor han alene med Viljar Myhra kunne bringe hjemmeholdet på måltavlen og udligne til 1-1.

Leeroy Owusu forsøgte sig med et skud på mål uden for feltet, men bolden ramte lige forbi stolpen til Esbjergs fordel.

Efter et intenst spil i modstanderens målfelt, blev bolden headet i mål af Luca Kjerrumgaard til 1-2 og sikrede os en sejr i sidste minut og dermed en god start på sæsonen.