Stribet sejr i ekstratræningskampen mod Næstved Boldklub

16.07.2024 12:13

Jakob Bonde scorede sit første mål i en OB-trøje, da vi her til eftermiddag spillede en kort, ekstra træningskamp mod Næstved Boldklub. Også William Martin fik nettet til at blafre.

Træningskamp
Tirsdag den 16. juli kl. 14.45, Bane 6 i Næstved

Næstved Boldklub - OB 0-2 (0-1)
0-1: Jakob Bonde
0-2: William Martin

Trods uvejr hele vejen over Storebælt tittede solen frem, da vi her til eftermiddag tog turen til Næstved for at spille en kort, spontan træningskamp på 2x25 minutter, så de sidste ting kunne blive justeret, inden vi på lørdag skyder sæsonen i gang.

Efter dommeren havde fløjtet kampen i gang, blev kampen om spilstyringen afgjort, og det var primært et stribet pres mod Næstveds mål, der blev lagt for dagen, mens hjemmeholdet forsøgte at bryde vores boldspil.

Kort tid inde i kampen modtog OB-debutanten, Jakob Bonde, bolden fra Max Ejdum i feltet, lavede en skudfint og bragte os foran 1-0.

Til trods for, at en føring ofte føre til en modpres, var det ikke gældende her. Der var stadig et tungt, stribet pres mod Næstveds felt.

I de sidste minutter af første halvleg skabte Næstved Boldklub en stor chance, hvor der kom et indlæg ind fra højresiden, der blev headet mod målet, men heldigt for os stod stolpen i vejen. Det skabte dog en omstilling til Don Deedson, der efter en løbetur op af banen med bolden for sine fødder, forsøgte sig mod målet udefra.

I anden halvleg fik vi skabt flere chancer, men formåede ikke at score på dem, da der lige manglede den sidste berøring til at få en nettet til at blafre igen.

Næstved Boldklub forsøgte flere gange at vende spillet, men blev mødt af et stærkt OB-forsvar, der blokerede for målforsøg.

I kampens sidste fase modtog Leeroy Owusu bolden i feltet og skød, men da bolden blev reddet, faldt den ud til unge William Martin, som kunne sende riposten ind til 2-0.

Det blev kampens sidste farlige situation, og derfor kunne vi tage hjem til Ådalen med en sejr at starte sæsonen op på, når turen går til Esbjerg.

Lørdag den 20. juli kl. 16.00 mod Esbjerg fB, Blue Water Arena.