Udebaneafsnittet udvides i Køge

25.07.2024 06:12

Lørdag debuterede vi i NordicBet Ligaen med stil, da over 1000 striber bidrog til opbakningen i Esbjerg. De mange medrejsende fans har skabt opmærksomhed i hele divisionen, og det betyder, at HB Køge nu udvider udebaneafsnittet, når vi fredag gæster Capelli Sport Stadion.

De første billetter, der kom i salg til fredagens opgør mellem HB Køge og OB, blev hurtigt revet væk, og derfor har hjemmeholdet nu udvidet udebaneafsnittet og sat endnu flere billetter i salg. Du sikrer dig adgang til kampen via dette link. 

Capelli Sport Stadion er lige nu under ombygning, så det udvidede udebaneafsnit betyder, at man som medrejsende fan skal bruge indgang B ved Netto, når man ankommer til stadion. Samtidig betyder ombygningen, at man kommer til at stå tættere end normalt, hvilket HB Køge beklager.  

Vil du med på away-tur? 

Fanklubben, De Stribede, sender endnu en gang busser afsted på away-tur, og den første bus er allerede udsolgt. Hvis du vil være en del af det stribede fællesskab, når vi fredag gæster HB Køge, kan du dog nu sikre dig adgang til bus 2.