Akademiet henter Kasper Lorents i Vejle Boldklub

27.06.2024 07:35

Vi er blevet enige med Kasper Lorents om en treårig kontrakt, så den vævre offensivspiller tilknyttes U17-holdet i den kommende sæson.

I den seneste sæson spillede Kasper Lorents i U15-Ligaen for Vejle Boldklub, men nu skifter han til OB, hvor vi er blevet enige om en treårig kontrakt.

- Jeg er megaglad og megastolt. At være kommet til så stor en klub som OB; det er en kæmpedrøm. Der er et virkelig godt akademi, og jeg håber, de kan udvikle mig, så jeg bliver en virkelig god spiller, og jeg er sikker på, at det kommer til at ske. Jeg tror, at OB’s spillestil passer godt til mig, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang, siger Kasper Lorents, inden han fortsætter:

- Nu har jeg været tre år i Vejle – nogle megagode år – men jeg trængte til nogle nye udfordringer, og så kom muligheden for at skifte til OB, og den greb jeg, og det glæder jeg mig virkelig meget til.

Flytter på Efterskolen Sports Academy Denmark

15-årige Kasper Lorents flytter samtidigt ind på Efterskolen Sports Academy Denmark, så han får nemt ved at falde til i de nye omgivelser.

- Jeg skal på efterskole i 9. klasse på Sports Academy Denmark efter sommerferien. Jeg har gået og tænkt på, at jeg gerne vil på efterskole i 9., fordi jeg synes efterskolelivet lyder fedt. Det er en virkelig fed efterskole med fede værelser, og det er et fedt sted, det ligger - det er nærmest tæt på alt - så det ser jeg meget frem til, siger Kasper Lorents.

- Det er ikke en, som vi havde regnet med, at vi kunne tilknytte

I OB er akademichef Tonny Hermansen også begejstret for, at vi har kunnet tiltrække Kasper Lorents til klubben.

- Vi er rigtig glade for at få Kasper til at komme til OB. Han er en meget, meget teknisk god spiller. En lille, teknisk god spiller, som har en stor ærgerrighed, og det, synes vi, er rigtig godt i forhold til den DNA, vi ønsker - uanset om han er stor eller lille. Han er ærgerrig både på banen, hvor han ikke er bange for noget, men samtidigt også ærgerrig i forhold til at blive bedre hele tiden. Det er det, vi har oplevet i de samtaler, vi har haft med ham, siger Tonny Hermansen, inden han fortsætter:

- Det er ikke en, som vi havde regnet med, at vi kunne tilknytte, fordi han var VB-spiller, men i og med familien ønskede nye udfordringer, og vi havde muligheden for, at han kunne få sit ønske opfyldt om at komme på vores efterskole, så synes vi, det gav rigtig god mening at få lavet en aftale med ham.

Kasper Lorents vil fra den kommende sæson indtræde i U17-truppen på Akademiet, hvor han har underskrevet en treårig kontrakt.