Albani giver pladsen til Red Barnet på OB’s børnetrøjer

21.06.2024 07:52

Red Barnets logo vil i den kommende sæson pryde brystet af OB’s børnetrøjer. Albani har nemlig foræret deres plads til børnerettighedsorganisationen, der også har et forandringspartnerskab med OB.

I den kommende sæson vil vores kamptrøje i børnestørrelser som noget nyt bære logo på brystet. Her har Albani nemlig foræret deres rettighed til logo på brystet af børnetrøjerne til Red Barnet for at støtte børnerettighedsorganisationen. Derudover vi vi sammen med Albani donere 25 kroner til Red Barnet for hver OB-børnetrøje, der sælges.

- Hos Albani er vi glade for at kunne styrke synligheden af Red Barnets store indsats for børn og unge i udsatte positioner og samtidig støtte deres arbejde gennem hver solgte trøje, siger Freddy Larsen, der er partnership manager hos Albani.

Flerårig forandringspartner 

Sidste år indgik vi et flerårigt samarbejde som forandringspartner for Red Barnet, hvor vi ønsker at bekæmpe ensomhed ved at etablere og styrke fællesskaber for børn og unge på Fyn gennem aktiviteter og ved at rejse midler til Red Barnet. Derfor vækker de nye børnetrøjer glæde hos OB’s kommercielle chef, Jack Jørgensen:

- I OB er vi stolt forandringspartner hos Red Barnet. Derfor er vi utrolig glade for, at deres logo får pladsen på brystet af vores børnetrøjer, så vi sammen kan sætte fokus på Red Barnets arbejde for børn og unge i udsatte positioner i vores by. Samtidig skal der lyder en stor tak til vores hovedsponsor Albani, siger Jack Jørgensen.

Hos Red Barnet lyder der også glæde over initiativet: 

- Først og fremmest skal der lyde en stor tak til Albani for at give Red Barnet logopladsen på disse meget fine OB-børnetrøjer. Samtidig er vi taknemmelige over donationen fra trøjerne fra både Albani og OB. Støtten bekræfter det stærke fællesskab i det stribede univers, og den bidrager til Red Barnets arbejde med at hjælpe børn ind i positive fællesskaber, siger Nicolai Skjølstrup, Corporate Partnerships Manager Red Barnet.  

Kamptrøjen kan købes i vores nye fanshop i Kongensgade 39. Den åbnede i dag den 21. juni med stor åbningsfest og trøjelancering. Derudover kan trøjen købes i fanshoppen på Nature Energy Park, på hummel.dk og Unisport.dk.