Er du klar til næste sæson i det stribede fællesskab?

29.05.2024 13:15

Nu kan du forny dit sæsonkort til den kommende sæson, så du kan fortsætte i det stribede fællesskab på lægterne. Fornyelsesvinduet og reservation af faste pladser løber indtil 30. juni.

I denne sæson har det stribede fællesskab imponeret og holdt sammen om klubben som aldrig før. Over 10.000 tilskuere så i gennemsnit vores hjemmekampe på Nature Energy Park i foråret, og vi håber, den samme opbakning fortsætter i den kommende sæson. Derfor har vi nu åbnet for fornyelse af sæsonkort, så dig og vennerne fortsat kan samles på stadion. 

Sæsonkortet giver som altid adgang til alle OB- og OB Q-hjemmekampe på Nature Energy Park. Desuden giver det adgang til særlige arrangementer for abonnenter og sæsonkortholdere.

Har du en favorit plads?

Har du gennem årene haft en fast plads på tribunen, hvor du og dine stribede venner har fulgt striberne fra, så frygt ej. Din plads er reserveret helt frem til 30. juni. 

Foretrækker du et abonnement? 

Hvis du foretrækker et abonnement, har du mulighed for at skifte dit sæsonkort til en abonnementsløsning. Så betaler du på månedlig basis og slipper for at huske at forny det før hver sæson.