Sikker sejr til U19-mandskabet

31.03.2024 08:31

Det var tre fornødne point til vores U19-mandskab, efter lørdagens 0-3 sejr ude over Brøndby IF. Med sejren ligger vi på en foreløbig tredjeplads, og holder dermed fast i toppen af U19-ligaen.

U19-ligaen
Lørdag d. 30. marts kl. 12:30

Brøndby IF - OB 0-3 (0-1)
0-1: Elias Hansborg-Sørensen (8.)
0-2: Elias Hansborg-Sørensen (60.)
0-3: Markus Jensen (62.)

Kampens dommer: Jacob Majgård Christensen

Advarsler:

Brøndby IF: Malek Bakhit (91.)

OB: Yaya Bojang (28.)

Kampens forløb:

Der skulle kun gå otte minutter af formiddagens topkamp, da vi opsnappede en forsvarsfejl fra hjemmeholdet, som Elias Hansborg-Sørensen udnyttede til at bringe os foran.

Herfra fortsatte spillet med at bølge frem og tilbage - i perioder med tung spildominans fra OB, hvor vi havde flere store chancer - men vi gik til pause med 0-1.

Brøndby IF kom bedre med som anden halvleg skred frem, men de unge OB-spillere formåede at holde dem fra målet.

Herfra gik det hurtigt. 61 minutter spillet, og effektivt på en omstilling modtog Elias Hansborg Sørensen bolden på tværs af feltet og scorede igen til at bringe os på 0-2. 

Spillet var knapt sat i gang igen, før Markus Jensen kunne udbygge føringen til 0-3 og hermed lukke kampen.

Dagens vigtige sejr sender vores U19-mandskab op på en foreløbig tredjeplads.

Kommentar fra U19-cheftræner Ivan Poulsen: 

- Sejren betyder meget, fordi vi har stor respekt for Brøndby IG, som er et stærkt hold. Det betyder meget, fordi det er så tæt, så tre point gør, at vi kan blive i toppen, sagde U19-cheftræner Ivan Poulsen efter kampen.

OB’s startopstilling:

Magnus Worsøe Nielsen, Julius Berthel Askou Harvey, Samuel Walseth Juel, Nikolaj Juul-Sandberg, Markus Jensen, Elias Hansborg-Sørensen, Noah Barholt Rasmussen, Valdemar Grymer, Magnus Hvitfeldt Andersen, Simon Jørgensen, Yaya Bojang

Bænken:

Janus Land, Elvar Örn Gudmundsson Petersen, Noah Hovgaard Lassen, Richard Emil Helveg, Mikkel Søfeldt Nielsen, Daniel issa Amtrup

Næste kamp:

Lørdag d. 6. april 2024 kl. 12:30 mod Randers Freja FC, Ådalen.