En dag i et professionelt fodboldmiljø

20.10.2024 11:10

En flok unge drenge fra udsatte boligområder fik mulighed for at træne med Tonny Hermansen på Akademiet i et elitemiljø, som en del af et samarbejde med Danmarks Idrætsforbunds nationale indsats, get2sport.

Efteråret har ramt Ådalen, og mens bladene omkring anlægget langsom daler ned, er der godt gang i fodboldspillet. Onsdag formiddag var alle tre kunstbaner fuldt belagt. Med fodboldskole på den første bane og U15-træning på den næste. Men nede på den sidste bane trænede Fuad.

Fuad spiller til dagligt i Øens Holdklubben, B.67, men trænede i dag med get2sport-indsatsen i Ådalen sammen med Tonny Hermansen, der er akademichef i OB.

Fuad spiller til dagligt i Øens Hold-samarbejdsklubben, B.67, og han har store ambitioner for sin fodboldtræning. Sammen med 18 andre drenge fra Odense og Aarhus er han en del af get2sport-indsatsen, som Danmarks Idrætsforbund og en lang række af landets kommuner står bag.

- Jeg håber på at blive professionel fodboldspiller, men jeg skal også have noget klar, hvis det ikke går. Så skal jeg nok være elektriker eller noget med computere, siger Fuad, og fortæller videre:

- Det er min første gang med get2sport i Odense. Jeg var også med i Aarhus for en måned siden, men det er mine første gange med get2sport i Odense.